Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Galiba elbise takıntım var evden çalışan birine göre çok yığılı bi dolaba sahibim 🙇🏻‍♀️ Neyseki 3 parçayla kapattım indirimi 🤣
Bu arada beni spor icin ennnn en motive eden seylerden biri spor kiyafetlerime yaptigim yatirimlar sanirim:KK70: Cicis cicis taytlarimi, ayni cicislikteki atletlerimle, spor sutyenlerimle ve spor ayakkabilarimla kombinleyip egleniyorum:))
İhh hayat size güzel 😂sizi gidi çocuk ruhlular sizi 😂siz bi bebekleninde puset surersiniz o topuklular la ,doğum kilolarını vermek için buraya geldiğinizde taytlarima sigamiyorum ondan geldim derslniz😂😂😂

İhh hayat size güzel 😂sizi gidi çocuk ruhlular sizi 😂siz bi bebekleninde puset surersiniz o topuklular la ,doğum kilolarını vermek için buraya geldiğinizde taytlarima sigamiyorum ondan geldim derslniz😂😂😂
Tabikisiiii, topuklular ayakkabi dolabinda curuyceklerine puset surerken de giyilir, market alisverisi yaparken de :KK70:

Ayy inşallah onun için geri gelirim tedavi negatif ama 15 kilo almışım diye dönmiyim de 😂😂😂

Cumadan sonra yok canım :)
AA tüm hafta yürüdüm oysa :) bugün stepper da kaldı süper keyif yapıyorum şu an :) neyse yazayım.

Cumartesi; 17 bin adım
Pazar; 20 bin adım
Pazartesi ; 12 bin adım + 30 dakika cardio
Salı; 9 bin adım
çarşamba; 7 bin adım + 20 dakika cardio

AA tüm hafta yürüdüm oysa :) bugün stepper da kaldı süper keyif yapıyorum şu an :) neyse yazayım.

Cumartesi; 17 bin adım
Pazar; 20 bin adım
Pazartesi ; 12 bin adım + 30 dakika cardio
Salı; 9 bin adım
çarşamba; 7 bin adım + 20 dakika cardio
Süpersin

Back
X