Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sağol inşallah öyle olur canım bilmiyorum ki şimdilik tek zayıflamak için bi heyecana girdim bunu çözersem tekrar çalışırım belkide yada aşçılık falan isterim sanırım ama önceliğim zayıflamak bakalım ya nasip
Takımımızın motivasyonu çok güzel zayıflarsın 🤩

Merhaba arkadaşlar kuralları okudum kabul ettim yeni girdim araniza bugün itibariyle benimde kilom 73. Inşallah 4 ay içinde 58 düşerim sabah kahvaltıda peynirli omlet ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim şimdi temizliğe girişicem . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😁
Hoşgeldin canım. Birlikte üstesinden gelicez bu kiloların. İnşallah hedefine ulaşırsın bir an önce.
😂😂 Olurr vallaaaa evde iş bekliyor ben maç yapıyorm 😂
Benim de işler duruyor hep. Biri gelsede temizlese 😂
Bizimkilerin de istekleri hiç bitmedi sabahtan beri onların keyfi için uğraşıyorum. Bi kahve yapıp oturcam temizlik de yarına kalsın çok yoruldum

Hayirli aksamlar kızlar bende araniza yeni katildim. Gecen yil 3.takimda yarismistim ve takim arkadaslariminda motivasyonuyla çokta güzel kilo vermistim. Gecen 1 yil zayiflama gruplarinda 95 kg dan 75kg ya kadar inmistim .ama sonrasinda omiriligim yirtildi 1 ay hastanede 2 ay evde kalkmadan yattim sonrasindada 3 ay bebis tedavisi icin hormon ilaclari derken basladigim yere yani 94.30kg ya döndüm. :sinirli: ... bugün itibariyle diyet ve spora basladim.
Şuanki kilom 94.30
ilk hedefim 85kg
Insallah hayirlara vesile olur.

Merhaba arkadaşlar kuralları okudum kabul ettim yeni girdim araniza bugün itibariyle benimde kilom 73. Inşallah 4 ay içinde 58 düşerim sabah kahvaltıda peynirli omlet ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim şimdi temizliğe girişicem . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😁
Hoşgeldin 🤗

Hayirli aksamlar kızlar bende araniza yeni katildim. Gecen yil 3.takimda yarismistim ve takim arkadaslariminda motivasyonuyla çokta güzel kilo vermistim. Gecen 1 yil zayiflama gruplarinda 95 kg dan 75kg ya kadar inmistim .ama sonrasinda omiriligim yirtildi 1 ay hastanede 2 ay evde kalkmadan yattim sonrasindada 3 ay bebis tedavisi icin hormon ilaclari derken basladigim yere yani 94.30kg ya döndüm. :sinirli: ... bugün itibariyle diyet ve spora basladim.
Şuanki kilom 94.30
ilk hedefim 85kg
Geçmiş olsun. Hoşgeldin 😊

İyi akşamlaar 🌸

Menüm

sabah
Çorba
1 dilim ekmek

öğlen
2 küçük mandalina
2 ceviz

Akşam
3yk pilav 🙄
Fırında köfte

su 2 litre
Spor 10500 adım, 1000 zıplama, 100 mekik @emnis
Dünkü sporu da unutmuştum 8000 adım, 30dk pilates, 120 kalça-bacak hareketi @emnis

Ben de bir değişiklik yapıp bugün yediklerimi yazayım🙈

Sabah 10.30
-karnabaharlı mor soğanlı omlet
-lor peyniri
-2 küçük trabzon hurması
-2 yk lor peyniri
-1 dilim ekmek
-yeşil salata, salatalık, domates

Öğle 13.30
-tavada yağsız pişmiş balkabağı dilimleri 5-6 parça
-Yoğurtlu turp-havuç salatası

Ara Öğün 16.00
-5 adet altınbaşak çörekotlu bisküvi
-1 küçük yerli muz

Akşam 19.30
-5 adet köfte
-1 kase kuru cacık
-piyaz

Ara 22.00
-4 adet çilek

Şuanki kilom 94.30
ilk hedefim 85kg
İyi akşamlar canım
Yani kilo almışsın ama haklı sebeplerle burada beraberce halllederiz yeniden. bir kere yapmışsın yine yaparsın eminim

Kahvaltı: menemen, 2 dilim ekmek, peynir zeytin çay 1 tk tahin-pekmez
Ara: kahve+ 2 küçük mandalina
Akşam: 4 köfte, 2 kaşık pilav, 3-4 kaşık taze fasülye
Kahve( 1 çay bardağı süt ile)
Evde sevdiğim bir tatlı vardı ondan iki tane kaçamak yaptım. 200 ip atladım Cherry Mom Cherry Mom
Kaçamaklar hariç menü çok iyi tebrikler👍

Şuanki kilom 94.30
ilk hedefim 85kg
Aramıza hoşgeldin canım. Daha önce başarmışsın yine başarabilirsin. Hatta bu defa daha da iyisi olacak gibime geliyo😉

İyi akşamlar canım
Yani kilo almışsın ama haklı sebeplerle burada beraberce halllederiz yeniden. bir kere yapmışsın yine yaparsın eminim

Evet canim bende pko var normalde pko olanlar cok zor kilo veriyor ama ben vucudumu taniyorum. Ve asla diyetisyenlerin listeleriyle kilo veremiyorum. Evde yürüyüs bandim kondisyon bisikletim var sizinde motivasyonunuzla tekrar basaririm

Aramıza hoşgeldin canım. Daha önce başarmışsın yine başarabilirsin. Hatta bu defa daha da iyisi olacak gibime geliyo😉

Hosbuldum canim. Aslinda bu 3.tur kilo vermek icin baslangicim.
İlk seferinde 102kg dan 63kg ya düştüm. (4 ayda) Hamilelikte 95kg ya ciktim.
Ikinci seferde 95kg dan 75kg ya düştüm.hasra oldum.
3. Sefer 94.30 insallah tekrar basaririm

Back
X