Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper tam bir diyet menüsü çok ideal 👍 bende bugün pirinç pilavından yedim 2 kaşık 🙈 dün kuru dolmalar vardı zaten kötü oldu hafta içi çok daha iyi besleniyorum hafta sonu biraz kaçamak oluyor 🙄

Aslinda pilavi yemezdimde oglanin tabaginda kalmisti onu yedim. ( zaten bahane lazimdi :halay: ).

01.12.2019

Sabah 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tereyagli ekmek, 2 dilim peynir, yeşil çay
Ara 1 muz
Akşam 2 köfte, domatesli makarna

Su 1litre
Spor yok

Canim kilonu bilmiyorum ama bence suyu arttirmalisin. Birde aksam makarna üfff olsada yesek

Selamlar herkeseee...
Bugünkü menümü ve sporumu hemen paylaşıyorum.

Sabah:
-Mor soğanlı omlet
-2 yk lor peyniri
-Salata (turp-havuç)
-2 yk kuru dut

Öğle
-1 porsiyon lahana sarma
-1 porsiyon salata (turp-havuç)
-2 yk yoğurt

Ara
-1 yerli muz

Akşam
-120 gr hindi ızgara
-Yeşil salata

Spor: 35 dk eliptik

Bu arada, son gece öğünüm kaldı o da yoğurt ve mandalina olacak.

01.12.2019

Sabah 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tereyagli ekmek, 2 dilim peynir, yeşil çay
Ara 1 muz
Akşam 2 köfte, domatesli makarna

Su 1litre
Spor yok
Aa tereyağlı ekmeklere dönüş mü var :)) ne güzel bir ara bırakmıştın
Nasıl oldu oğlun bitti mi huzursuzluğu ?

Selamlar herkeseee...
Bugünkü menümü ve sporumu hemen paylaşıyorum.

Sabah:
-Mor soğanlı omlet
-2 yk lor peyniri
-Salata (turp-havuç)
-2 yk kuru dut

Öğle
-1 porsiyon lahana sarma
-1 porsiyon salata (turp-havuç)
-2 yk yoğurt

Ara
-1 yerli muz

Akşam
-120 gr hindi ızgara
-Yeşil salata

Spor: 35 dk eliptik

Bu arada, son gece öğünüm kaldı o da yoğurt ve mandalina olacak.
Selam canım sporla birlikte süpersin 😍

Selam canım sporla birlikte süpersin 😍

Cidden sıkı gidiyorum. Diyetisyenim az önce mesaj atmış ne durumdasın, nasıl gidiyor diye🙈 Nasıl fire vereyim😂 İnceldiğimi hissedyorum ve bugün zorlanmaya başladım. Şu an açlık hissediyorum mesela... Ama bu eşiği aşana kadar (en fazla 3 gün) dayanmam gerektiğini biliyorum artık. Midem alışıyor.😊

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum hemen kısacık bir anlatıyım kendimi 😉
27 yaşımdayım bir oğluşum var 3 buçuk yaşında aslında bir ara baya zayıfladım ama tekrar aldım dikkat etmedim Dengeli
ve sağlıklı beslenmeyi oturtamadım...
Çalışıyorum kamu kurumunda memurum çok hareketli değilim işyerinde ama öyle aklamakta kadar da PC başında da değilim neyseki dedim Aralık bir başlayacağım 2020 hafif gireyim bugün başladım bu sabah tartıldım ama foto çekmedim 56.8dim..
yarın sabah tartılıp foto atarım size de ilk hedefim 52 ama sağlıklı dengeli bir şekilde vermek istiyorum...
Ben birazdan gün içerinde yediklerimide yazar paylaşırım size yorumlarınızı da merak ediyorum 🤪 biraz hızlı giriş yaptım sanırım hadi bismillah bu sefer olacak 🙏🏻

Cidden sıkı gidiyorum. Diyetisyenim az önce mesaj atmış ne durumdasın, nasıl gidiyor diye🙈 Nasıl fire vereyim😂 İnceldiğimi hissedyorum ve bugün zorlanmaya başladım. Şu an açlık hissediyorum mesela... Ama bu eşiği aşana kadar (en fazla 3 gün) dayanmam gerektiğini biliyorum artık. Midem alışıyor.😊
Süt ve tarçın iç canım hem açlığını yatıştırır hemde yağ yakar. Tebrik ederim yola devam çok kısa sürede gider o kilolar senden 😍

Sabah9.00
2 yk bir bardak süt ile yulaf lapası 😫 ıyyyhhh dedim yani
Öğle 12.00
3 adet köfte buharda pişmiş antoloji karnabahar ve havuç 3 yk kadar yoğurt 👌🏻
Akşam 18.00
2 kepçe tarhana çorbası
4 5 yk kadar et kavurması
Salata
Veeee evet can alıcı noktaya geldik caağnımmmm eşim benden kek istedi yapıverdim minik bir parça kek yedim ve 9.30 da da minicik bir portakal
Gün içerisinde 1 fincan t.kahvesi şekersiz 1 bardak ıhlamur
1.5 litre su karın ve bacak egzersizlerimide yaptım ekmek de yok ☺️

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum hemen kısacık bir anlatıyım kendimi 😉
27 yaşımdayım bir oğluşum var 3 buçuk yaşında aslında bir ara baya zayıfladım ama tekrar aldım dikkat etmedim Dengeli
Çalışıyorum kamu kurumunda memurum çok hareketli değilim işyerinde ama öyle aklamakta kadar da PC başında da değilim neyseki dedim Aralık bir başlayacağım 2020 hafif gireyim bugün başladım bu sabah tartıldım ama foto çekmedim 56.8dim..
yarın sabah tartılıp foto atarım size de ilk hedefim 52 ama sağlıklı dengeli bir şekilde vermek istiyorum...
Ben birazdan gün içerinde yediklerimide yazar paylaşırım size yorumlarınızı da merak ediyorum 🤪 biraz hızlı giriş yaptım sanırım hadi bismillah bu sefer olacak 🙏🏻
Haydi bismillah 😍
Hoşgeldin :) kararlılığın çok hoş hedefine zaten çok uzak değilsin ne güzel 🤗
1 .sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazarsan seviniriz .daha önce başka bir ekipte yer almışmıydın bu arada

Sabah9.00
2 yk bir bardak süt ile yulaf lapası 😫 ıyyyhhh dedim yani
Öğle 12.00
3 adet köfte buharda pişmiş antoloji karnabahar ve havuç 3 yk kadar yoğurt 👌🏻
Akşam 18.00
2 kepçe tarhana çorbası
4 5 yk kadar et kavurması
Salata
Veeee evet can alıcı noktaya geldik caağnımmmm eşim benden kek istedi yapıverdim minik bir parça kek yedim ve 9.30 da da minicik bir portakal
Gün içerisinde 1 fincan t.kahvesi şekersiz 1 bardak ıhlamur
1.5 litre su karın ve bacak egzersizlerimide yaptım ekmek de yok ☺
Süper menü kek için ilk günün günahı olmaz diyelim 😂
Yulaf lapasını sütle yapacaksam biraz pişirip iiçine kuru üzüm atıyorum öyle yenilebilir oluyor :) veya yulaf yoğurt meyve karışımı yine süte göre daha iyi geliyor bana :)

Haydi bismillah 😍
Hoşgeldin :) kararlılığın çok hoş hedefine zaten çok uzak değilsin ne güzel 🤗
1 .sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazarsan seviniriz .daha önce başka bir ekipte yer almışmıydın bu arada
Okudum ve kabul ediyorum ...
Evet katıldım 2,5 yıl öncesi sonra çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim ve takımdan çıkmak zorunda kaldım o dönem çok zor günler geçirmiştim ama takımda da 3 4 kilo vermiştim o dönemlerde öyle geçmişti işte 😉

Süper menü kek için ilk günün günahı olmaz diyelim 😂
Yulaf lapasını sütle yapacaksam biraz pişirip iiçine kuru üzüm atıyorum öyle yenilebilir oluyor :) veya yulaf yoğurt meyve karışımı yine süte göre daha iyi geliyor bana :)
Evet sütle pişirdik tarçın da attım içine yumurtadan sıkıldığım zamanlarda yapabilirim diğer türlü pek hoşlanmadım ama muz ile filan güzel oluyormuş bir dahakine öyle deniyeceğim 😉

Okudum ve kabul ediyorum ...
Evet katıldım 2,5 yıl öncesi sonra çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim ve takımdan çıkmak zorunda kaldım o dönem çok zor günler geçirmiştim ama takımda da 3 4 kilo vermiştim o dönemlerde öyle geçmişti işte 😉
Allah rahmet eylesin canım
Takım tecrüben var belli :) bu arada liste için hedef kilosu başlangıç kilosunun min yüzde 10u olması gerekiyor şuan kilona göre hedefin en az 51 olmalı ama güncel kilona göre tekrar bakarız duruma istersen :) liste olmasada takımda kalabilirsin karşılklı motivasyon olur bizler içinde :)

Allah rahmet eylesin canım
Takım tecrüben var belli :) bu arada liste için hedef kilosu başlangıç kilosunun min yüzde 10u olması gerekiyor şuan kilona göre hedefin en az 51 olmalı ama güncel kilona göre tekrar bakarız duruma istersen :) liste olmasada takımda kalabilirsin karşılklı motivasyon olur bizler içinde :)
Evet var zaten asıl hedefim 50 ama ilk hedefim 52 😉👍🏻

aramıza hoşgeldin. İyi başlangıçlar olsun.😊

Back
X