Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumaya göre -400 :rapci:
Oğlum çekti fotoyu :))
IMG_20191202_102912.webp

Selam kızlar
Çok hızlı yaşadım süper yedim bir iki günde. Teyzem yengem hatta anneannem bile bir şey yediremedikleri için dertleniyorlarmış meğer, diyet yapınca da ısrar edemiyorlar haliyle. Dönmeden onlarla hemen her şeyi yedim ben de :)
Sonra kardeşime geldim. Dün akşam yemeli içmeli eğlenmeli her açıdan bomba bir kaçamak ile finali yaptım ve bugün eve dönüyorum. Eski düzenim beni bekliyor artık
Hayırlı yolculuklar canim ne güzel herkesin gonlunu yapmissin iste

Gunaydin herkese
Bugun kahvaltida 7 zeytin 1 incir yedim :)
Evde oldugum icin gec uyandim bugun
Simdi temizlige basliyorum 😊
Merhaba arkadaşlar kuralları okudum kabul ettim yeni girdim araniza bugün itibariyle benimde kilom 73. Inşallah 4 ay içinde 58 düşerim sabah kahvaltıda peynirli omlet ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim şimdi temizliğe girişicem . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😁
Hayirli aksamlar kızlar bende araniza yeni katildim. Gecen yil 3.takimda yarismistim ve takim arkadaslariminda motivasyonuyla çokta güzel kilo vermistim. Gecen 1 yil zayiflama gruplarinda 95 kg dan 75kg ya kadar inmistim .ama sonrasinda omiriligim yirtildi 1 ay hastanede 2 ay evde kalkmadan yattim sonrasindada 3 ay bebis tedavisi icin hormon ilaclari derken basladigim yere yani 94.30kg ya döndüm. :sinirli: ... bugün itibariyle diyet ve spora basladim.
Şuanki kilom 94.30
ilk hedefim 85kg
Insallah hayirlara vesile olur.
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum hemen kısacık bir anlatıyım kendimi 😉
27 yaşımdayım bir oğluşum var 3 buçuk yaşında aslında bir ara baya zayıfladım ama tekrar aldım dikkat etmedim Dengeli
ve sağlıklı beslenmeyi oturtamadım...
Çalışıyorum kamu kurumunda memurum çok hareketli değilim işyerinde ama öyle aklamakta kadar da PC başında da değilim neyseki dedim Aralık bir başlayacağım 2020 hafif gireyim bugün başladım bu sabah tartıldım ama foto çekmedim 56.8dim..
yarın sabah tartılıp foto atarım size de ilk hedefim 52 ama sağlıklı dengeli bir şekilde vermek istiyorum...
Ben birazdan gün içerinde yediklerimide yazar paylaşırım size yorumlarınızı da merak ediyorum 🤪 biraz hızlı giriş yaptım sanırım hadi bismillah bu sefer olacak 🙏🏻
kızlar hoşigeldiniz takıma sizlere emnis öncülük etmiş haftasonu misafir temposundan uğrayamamıştım inşallah hep birlikte vereceğiz bu kilolaı
Kizlarrrrr ben geldim bomba gibi dönüyorum inşallah izne çıktığım kiloya inince listede olacağım değil mi toplight toplight kızlar hepinizden özür diliyorum taşındım yerleştim derken diyetisyen ile birlikte devam inşallah tabi ben yine 89 u gördüm bu arada ama mutsuzum bu şekilde sağlıklı beslenmek çok güzel benceee. Yeni düzen yeni ev bana uğur getirsin insallah😊
tatlım artık hemen başla yeni ev sana güzellikler getirsin hadi bakalım eski kilona gelince geri dönüyorsun izinden canım daha 3 ay omadı sanırım izne ayrılalı değil mi?

Selam kızlar
Çok hızlı yaşadım süper yedim bir iki günde. Teyzem yengem hatta anneannem bile bir şey yediremedikleri için dertleniyorlarmış meğer, diyet yapınca da ısrar edemiyorlar haliyle. Dönmeden onlarla hemen her şeyi yedim ben de :)
Sonra kardeşime geldim. Dün akşam yemeli içmeli eğlenmeli her açıdan bomba bir kaçamak ile finali yaptım ve bugün eve dönüyorum. Eski düzenim beni bekliyor artık
canım evine vardığında haber ver merakta bırakma bizi

Kizlarrrrr ben geldim bomba gibi dönüyorum inşallah izne çıktığım kiloya inince listede olacağım değil mi toplight toplight kızlar hepinizden özür diliyorum taşındım yerleştim derken diyetisyen ile birlikte devam inşallah tabi ben yine 89 u gördüm bu arada ama mutsuzum bu şekilde sağlıklı beslenmek çok güzel benceee. Yeni düzen yeni ev bana uğur getirsin insallah😊
Hoşgeldin canım hayırlı olsun yeni eviniz artık kopma buralardan

Merhaba kızlar ben haftaya yoğun iş temposu ile girdim ama tartıldım bugün dün sabah 56.8din bugün 57.2 çıktım şunu da söyleyim ben hep kabız bir hal dolanıyorum yani tuvlaet ihtiyacımı haftada 2 gidiyorum sanırım ondan öyle oldu 😉

Eklentiler

• BE4144B1-AC77-4C79-A339-9C05FB5B5B53.webp
    BE4144B1-AC77-4C79-A339-9C05FB5B5B53.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
Selamlar
Ben de varım işi rekabete dökmeyince olmuyor biran önce ayrıldığım kiloya inip listeye gireceğim.

Eşimle haftasonu tartıştık, detaylara gitmeyeyim ama çok canım sıkıldı. Artık daha fazla kendimi düşunmek istiyorum
canım önce kendine bakmalısın kesinlikle çünkü sen iyi olmazsan kimseye faydan olmaz kendine değer ver

canım önce kendine bakmalısın kesinlikle çünkü sen iyi olmazsan kimseye faydan olmaz kendine değer ver
Evet kaptanım kesinlikle öyle, bir daha da eşimden yardım istemeyi düşünmüyorum sanki bunu bir lütuf gibi görüyor. Ama haftasonlari sabah yardım değil, çocuk senin sorumluluğunda demeyi planlıyorum.

Back
X