Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar kizlar:) bugunku menum
Oglen: izgara etli, pirincli ve avokadolu salata
Ara: 2-3 parca kurutulmus et
Aksam: firinda mantarli ve peynirli brokoliden 6-7 kasik, 200 gr izgara tavuk, 1 kasik yogurt, zeytinyagli limonlu yesil salata

Bugun hem cok actim hem de spor icin acayip hevessizdim, noldh bana bilmiyorum. Yemegin porsiyonlarini biraz buyuk tuttum enerjim artsin diye.
Spor: 20 dk bisiklet, 65 dk agirlik calismasi, 11 bin adim Cherry Mom Cherry Mom

oo o zaman nota almayacağımız bir hafta seni listeye alalım fazla bekletmeden
kardelencim yarım ekmeği götünce acaba 1 dilimin yarısı mı diye düşündüm. Sonra kızartmaları görünce aydım konuya!😂😂😂 Bak ben ne derece diyet kafasındayım sen anla. 1 dilimin yarısı gibi düşünüyorum, aksine ihtimal bile vermemiştim. Hemen sen de gir bu moda, çanlar senin için çalıyor! 😃

Günaydın ama siz daha uyanmamışsınız :KK70: balpamuk nefesimsini kardelen sanıyor
Kaptanım da beni ayvaçiçeği sanıyor 😂 okudum okudum anlamadım 😂😂

kardelencim yarım ekmeği götünce acaba 1 dilimin yarısı mı diye düşündüm. Sonra kızartmaları görünce aydım konuya!😂😂😂 Bak ben ne derece diyet kafasındayım sen anla. 1 dilimin yarısı gibi düşünüyorum, aksine ihtimal bile vermemiştim. Hemen sen de gir bu moda, çanlar senin için çalıyor! 😃
Aynen cnm durum bende vahim bu moda girmek için geri geldim🙈💜

Kizlar diyetin 2.günü 2gündür resmen kendimle savasiyorum. Sürekli atistirmak istiyorum. Limonlu su yaptim aklima geldikce iciyorum. Umarim alisirim
Kendini çok fazla diyet psikolojisine sokma insan beyni dur dedikçe yapası gelir daha yenide başladın şimdilik saedece hamur işi kızartmalardan uzak durmaya çalış yeter bu bile bir şeydir.
Eve mutlaka yiyebileceğin atıştırmalıklar al ceviz fındık kayısı meyve.. canın bişey çektiğinde en azından daha masum şeylerle geçiştirmiş olursun .3 5 kilo verip kendindeki değişimi gördükten sonra zaten kendin yemek istemeyeceksin :) biraz sabır adım adım olacak herşey inş

dün baktımki benim 8 yaşındaki sıpa bile beni kullanıyor büyük ben bunu yemem
hadii canım sizlere bu yemek var ister yiyin ister ymeyin dedim oturdular paşa paşa yediler kendimizi kullandırtmayalım kızlar
Çok haklısın kaptanım. 2, 5 yaşında olan küçüğüm bile yumuşak karnımı biliyor. Ona göre tavırlar gösteriyor. Artık kendi Anneliğimde devrim yapmam gerekiyo diye düşünüyorum. Hem kendim için hem onların geleceği için...
Günaydın ama siz daha uyanmamışsınız :KK70: balpamuk nefesimsini kardelen sanıyor
Kaptanım da beni ayvaçiçeği sanıyor 😂 okudum okudum anlamadım 😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂
Çok güldüm.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

akşamları eve çok geç gidiyorum yemek sofra topla derken yoruluyorum kalıyor öyle.
Bu akşamda annemlere gidicez, 12 de geliriz yine yapamam
Canım sporsuz olmaz o iş haftada en az 3 gün 40 dk ve üzeri bir şeyler yapman lazım.
Tahmin ediyorum yoruluyorsun bende şuan çalışmıyorum ama spora uykusuzluktan ölsem bile yer açıyorum.gece 1 de spor yapmaya başladığım oluyor ertesi gün 7 de uyanacağımı bile bile spor yapıyorum.
Bir iki başla sonra zaten yapmadığın zMann sen kendini huzursuz hissedeceksin ve düzenli yapıyor olacaksın ❤️

Çok haklısın kaptanım. 2, 5 yaşında olan küçüğüm bile yumuşak karnımı biliyor. Ona göre tavırlar gösteriyor. Artık kendi Anneliğimde devrim yapmam gerekiyo diye düşünüyorum. Hem kendim için hem onların geleceği için...

😂😂😂😂😂😂😂😂
Çok güldüm.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay birde öyle bir halde okudum ki koltukta uyukluyorum tek gözüm kapalı okuyorum okuyorım anlamıyorum 😂😂😂😂sonra anladım ki tek uykulu ben değilim :KK70:

Kendini çok fazla diyet psikolojisine sokma insan beyni dur dedikçe yapası gelir daha yenide başladın şimdilik saedece hamur işi kızartmalardan uzak durmaya çalış yeter bu bile bir şeydir.
Eve mutlaka yiyebileceğin atıştırmalıklar al ceviz fındık kayısı meyve.. canın bişey çektiğinde en azından daha masum şeylerle geçiştirmiş olursun .3 5 kilo verip kendindeki değişimi gördükten sonra zaten kendin yemek istemeyeceksin :) biraz sabır adım adım olacak herşey inş

Insallah canim. Salatalik aldim kurukayisi ceviz vs. Eger dayanamazsam atistiricam.simdilik 8.30 da kahvaltiyla duruyorum. 13.30 gibi yemek yicem.

Back
X