Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok tüm paket konusu şakaydı hepsini yemedim tabiki 🙈 ayy pestil de çok severim çok abartmadıysan afiyet olsun 😍

Kapatmakla kapatmamak arasında kaldım ben 🙈 çıktıysan rahatlarsın bi iki saate 🤩
Ay yok rahatladim da cok halsizim nedense ya. Kahvesizlige bagladim... Hemen yaptim simdi kahvemi de, sihirli iksir gibi beni kendime getirmesini bekliyorum:))

Menüm
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 6 zeytin
Şekersiz çay ekmek yok
Ara 1 kayısı 2 ceviz
Öğle 12.00
Patates yemeği 6 yk
Makarna 2 yk
Cacık
Kadayıf vardı yemedim
Ara16.00
Kefir bir bardak
Akşam 19.00
Kıymalı pırasalı karnabahar 7 yk
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
Salata
Ekmek hiç yok
Su 2 litreyi geçti
Gün içerisinde şekersiz Türk kahvesi ve çay birazdan da bi meyve yerim bu kadar 🤪👍🏻
Oglen yemeği sikintili biraz hem patates hem makarna
Senin menuler benim ilk menulerim gibi bol çeşit bol öğün 😋

Menüm
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 6 zeytin
Şekersiz çay ekmek yok
Ara 1 kayısı 2 ceviz
Öğle 12.00
Patates yemeği 6 yk
Makarna 2 yk
Cacık
Kadayıf vardı yemedim
Ara16.00
Kefir bir bardak
Akşam 19.00
Kıymalı pırasalı karnabahar 7 yk
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
Salata
Ekmek hiç yok
Su 2 litreyi geçti
Gün içerisinde şekersiz Türk kahvesi ve çay birazdan da bi meyve yerim bu kadar 🤪👍🏻
Muhteşem ekmek hiç yok tebrikler :)

Ay yok rahatladim da cok halsizim nedense ya. Kahvesizlige bagladim... Hemen yaptim simdi kahvemi de, sihirli iksir gibi beni kendime getirmesini bekliyorum:))
Sende var birşeyler hasta mi olucan moralinmi bozuk.spora isteksizlik falan.alisveris tatili yaramamis galiba.hem maddi hem manevi.

Sende var birşeyler hasta mi olucan moralinmi bozuk.spora isteksizlik falan.alisveris tatili yaramamis galiba.hem maddi hem manevi.
Aslinda keyfim yerinde de spora surunerek gidiyorum iki gundur cidden. Tatil modundan donememis olabilirim belki:) Sabah kalkasim da gelmiyo hic :KK51:

Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah 1dilim t.yagli peynir 1 domates 5zeytin
1 tane yağda yumurta 1dilim k.ekmegi çay

Ara limonlu cay

Ögle 1 tabak limonlu kiymali prasa yemegi
1 domates
Ara sekersiz nescafe

Aksam kabak biber kavurma 1 dilim k.ekmek
6 tane patates kavurma ayran

2 litre su
Regli dönemindeyim karnim davul gibi ne yesem sanki midem ögütmüyor gibi. Birde yeni bir ilaca basladim ishal yapti ne yesem wc deyim ama yinede karnim cok şiş.

Cherry Mom Cherry Mom
Sislik gazdir gecerde senin menu bol kizartmali olmus bugun kalori arttirmissin.yagli yemekte ishal yapabilir ayrica.menu dagilimi guzel

Selamlar

Bugünümü yazayım, ben de regl oldum akşam üstü ama hiç bilmiyorum beni nasıl etkiliyor.

04.12.2019
Sabah 0930: 1 haşlanmış yumurta, 20 gr peynir, sütlü kahve
Öğle 1230: 10 fındık, yarım muz
Ara 1530: 20 gr peynir, 2 kuru incir, 2 kuru kayısı, 10 fındık, yeşil çay
Akşam yok

Su: 12 bardak
Spor: 5778 adım tempolu yürüyüş

Merhaba
Hoşgeldin :) 1.sayfadaki kurallarımızı okuyup yapabilirim 🤩diyorsan okudum ve kabul ettim diye yazmanı rica ederiz :)
Ve biraz kendini tanıtırsan seviniriz ❤️
Okudum kabul ediyorum. 2 ay önce doğum yaptım 92 kilo ile hamile kaldım 100 kiloyu gördüm erken doğum yaptım ve malesef bebeğimi kaybettim kafamı dağıtmak istiyorum ve yeni bi gebelikten önce kilo vermek istiyorum♥️

Evet benim menüler kalabalık oluyor ana halsiz kakıyorum işte Ekim ayağım titriyor arada birşeyle yemezsem
Kalabalık olmasında sıkıntı yok canım leyli hem makarna hem patates olunca ona takılmış sanıyorum biz yemiyoz sende yemee 😂😂😂 makarna sade falan olunca diyetlerde kabul görüyr ara ara ama patates insülin direncini çok tetikliyor.el ayak titriyor diyorsun ya özellikle uzak durman lazım bence ani yükseltiyor şekeri

Okudum kabul ediyorum. 2 ay önce doğum yaptım 92 kilo ile hamile kaldım 100 kiloyu gördüm erken doğum yaptım ve malesef bebeğimi kaybettim kafamı dağıtmak istiyorum ve yeni bi gebelikten önce kilo vermek istiyorum♥
:KK43: Allah bir daha yaşatmasın canım doğru bir karar vermişsin ne güzel burada düzenli paylaşım yaparsan merak etme hem kafan dağılır hemde bebiş için daha iyi bir duruma gelmiş olursun 😍
Hoşgeldin aramıza
Hedef kilon nedir acaba? Ve güncel kilon biliyorsan

Selamlar

Bugünümü yazayım, ben de regl oldum akşam üstü ama hiç bilmiyorum beni nasıl etkiliyor.

04.12.2019
Sabah 0930: 1 haşlanmış yumurta, 20 gr peynir, sütlü kahve
Öğle 1230: 10 fındık, yarım muz
Ara 1530: 20 gr peynir, 2 kuru incir, 2 kuru kayısı, 10 fındık, yeşil çay
Akşam yok

Su: 12 bardak
Spor: 5778 adım tempolu yürüyüş
Akşam niye yok :( sen uyuyabilecek misin bu kadar şeyle yemek hiç yok menüde 😬 kasları eritme canım fazla bir kilon yok senin

Spor 15 dk bölgesel ,1 saat yürüyüş,800 adet bölgesel
Su 1.5 litre
Sabah 1 yumurta 2 d.ekmek biraz peynir zeytin yesillik
Oglen sutlu nescafe,pestil (bayagi kalorili oldu bu)
Aksam 1 tabak mercimek çorbası,1 tabak karnabahar yemeği,2 yk. Yogurt
Ara yesil cay,karisik kuruyemiş 1 avuc

Selamlar herkese,

Dün akşam yaptığım 2 dilim kek kaçamağından sonra günah çıkarmaya geldim.🙈 Yine bir duygusal zaafiyet anında kendimi keke gömdüm desem yeridir. Kızımın bir kaç gündür çılgınca ağlama krizleri ve inadı beni mahvetti. Avaz avaz bağırmışım sesim falan gitti. Sinirimi yiyerek bastırdım yine her zamaki gibi! Zaten kilo alma sebebim kesinlikle duygusal yeme bozukluğu. Neyse 2 gündür okulun pedagoğuyla ve öğretmeniyle görüşüyoruz. Bugün çalışma yapmış pedagog kızımla. Ben de kendimi sakinleştirmeye, normalleştirmeyeçalışıyorum. O 2 dilim keki yedikten sonra ki pişmanlık resmen içime işledi. Ki nasıl azimle başladım diyete. 3 gündür acayip bitkin hissediyorum kendimi. Demirim de biraz düşük çıkmıştı tahlillerde. Belki onun da etkisi vardır ama tabii yaşadığım sinir harbi de içsel enerjimi yerlere indiriyor. Güzellikle yaklaşsam olmuyor, bağırsam çağırsam hiç olmuyor. Kafayı yemek üzereyim...Yatın diyetisyen randevum var. İlk kontrolümde artı çıkmak istemediğim için dünkü keki tolere edeyim diye bugün ekmeklerimi yememeyi düşündüm. Ancak öyle bir şey oldu ki sabah çıkıp hemen halledip eve döneceğim dediğim iş uzadı da uzadı... Dışarıda da diyet listemden çok farklı bir şey yemek istemediğimden sabredeyim diye diye akşam oldu!🙈 Akşam saat 7’de daha ağzıma bir lokma koymamıştım. O saatte ilk öğünümü yedim, resmen oruç tuttum gibi oldu. Tabii su içtim sadece.

Bugün yediğim tek öğün saat 19.00’da
-Ciğer sote
-turp-havuç-yeşillik salata

22.30’da da;
-1 kase yoğurt
-1 küçük mandalina

Sabah 10.30’da diyetisyen randevum var ve bu hafta hiç tartılmadım. Bakalım ne yapmışım yarın sonuçlardan belli olacak...

Back
X