Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah 11.00 1dilim tam buğday tava ekmeğinin yarısı 1 adet haşlanmış yumurta bol yeşillik dometes salatalık peynir
Ara 15.30 1 adet portakal 1 fincan şekersiz sütlü kahve 1 çatal kabak tatlısı 1 adet kara lahana dolması ( sırf pişmiş mi diye tadına baktım)🤦‍♀️
Akşam 18.30 1 kase yoğurt çorbası 5 adet karalahana dolması
Ara 20.00 1 avuç karışık kuruyemiş yemeyi planlıyorum
Su 1 litre Spor malesef yok

Aman kuzum çok iyi verdin bu hafta emeklerini heba etme. Kalk biraz zıpla.
Ay okadar karnım tokki zıplayamayacağım :)) yeni yedik akşam yemeğini biraz sindireyim zıplarım öğlende zıplamıştım.
Zararlı şeyler yemiyorum ama habire bişey içiyorum ağzıma bişeyler atıyorum kuruyemiş meyve soda kahve ...:))

İştahım çok açık bugün doymuyorum yada canım sıkıldı yiyorum kış ayı hiç çekilmiyor yaa çocukla eve hapis kaldık valla
Bende var bugün bi sıkıntı doymuyorum aynen ya ilk defa zorlandım eşim de evde ona ye diyorum kendime yeme o yesin diye tatlı falan yaptım nedir benim bu adamla imtihanim🙈

Ay okadar karnım tokki zıplayamayacağım :)) yeni yedik akşam yemeğini biraz sindireyim zıplarım öğlende zıplamıştım.
Zararlı şeyler yemiyorum ama habire bişey içiyorum ağzıma bişeyler atıyorum kuruyemiş meyve soda kahve ...:))
Ayyy korktum ben de neyse. 😂
Bende var bugün bi sıkıntı doymuyorum aynen ya ilk defa zorlandım eşim de evde ona ye diyorum kendime yeme o yesin diye tatlı falan yaptım nedir benim bu adamla imtihanim🙈
Cherry Mom Cherry Mom in dediği gibi kış aylarında oluyo canım böyle şeyler. Olabildiğince sağlıklı şeyler atıştırmaya alışmak gerek.

İştahım çok açık bugün doymuyorum yada canım sıkıldı yiyorum kış ayı hiç çekilmiyor yaa çocukla eve hapis kaldık valla
Ben de karbonhidratlarla savaş veriyorum. bazen ben kazanıyorum bazen o.. ama çok fena zorlanıyorum.. bir zaman direnirsem geçer muhtemelen..

Ben de ikinci 1500 ü zıpayıp duş alıp çıkacağım ama çok fena yatasım var. Dünden beri sol göğsümde çok ciddi bir ağrı var nefes aldırmıyor resmen.. bir kaç gün daha devam ederse doktora gideceğim sanırım

Bugün mü menümü vereyim pek aktif olamadım bugün yoğun geçti
Sabah kahvaltısı ile öğleyin beraber gibi oldu😉
Saat 11 de tereyağında haşlanmış yumurta
4 dilim fırında patates
Zeytin çeyrek simit
Akşam fırında tavuk bir kase içi kadar yedim
1 kase tarhana çorbası
Ekmek yok
Şimdi de bir şekersiz Türk kahvesi içiyorum
Birazdan da şekersiz çay içerim suyumu da 2.5 litreye tamamlayacağım
Spor olarak bugün tam 45 dakika tempolu bir şekilde yürüdüm uygulamadan bakınca 4.5 km yürümüşüm 👏🏻👏🏻👏🏻
Ara öğün filanda yapamadım 😉
Kahvaltı sonrası ev işler deyip yürüyüş yapıp gelip akşam yemeği yapacağım derken ara öğünde yapmadım 🤣

Bugün mü menümü vereyim pek aktif olamadım bugün yoğun geçti
Sabah kahvaltısı ile öğleyin beraber gibi oldu😉
Saat 11 de tereyağında haşlanmış yumurta
4 dilim fırında patates
Zeytin çeyrek simit
Akşam fırında tavuk bir kase içi kadar yedim
1 kase tarhana çorbası
Ekmek yok
Şimdi de bir şekersiz Türk kahvesi içiyorum
Birazdan da şekersiz çay içerim suyumu da 2.5 litreye tamamlayacağım
Spor olarak bugün tam 45 dakika tempolu bir şekilde yürüdüm uygulamadan bakınca 4.5 km yürümüşüm 👏🏻👏🏻👏🏻
Ara öğün filanda yapamadım 😉
Kahvaltı sonrası ev işler deyip yürüyüş yapıp gelip akşam yemeği yapacağım derken ara öğünde yapmadım 🤣
Tereyağında haşlanmış yumurta ne olaki 🤔

Selamlar
dennisgo dennisgo daha nice yaşlara diyeyim. Yeni yaşında bebek öncesi hayatın tadını çıkar sonrası hep uykusuz geceler zombi gibi dolaşmak :P şaka bir yana umarım iyi uyuyan bir bebegin olur..

08.12.2019

Sabah marul, 3 yk çökelek peyniri, 5 yarım ceviz, çay
Öğle 1 avuç yer fıstığı, 2 kuru incir
Ara 4 parça suşi, tadımlık pasta, yeşil çay
Akşam 2 büyük dilim peynir, 3 yk kahvaltılık salça, 1 dilim ekmek, 1 avuc ceviz, 1 persimon

Su çok az :( yatmadan içeyim
Spor yok :(

Bizimki hala saat başı uyanıyor, hasta degil, yeni diş yok ne sıkıntısı var anlamıyoruz. Yarın uyku sorunları ile ilgili bir yere danışmaya gidicem. Bu gece babası odasında yatıp gözlem yapacak ama tahminim yine sık sık uyanacak. O nedenle ben erkenden yatayım 1-2 saat uyuyabilirsem kardır.

Selamlar
dennisgo dennisgo daha nice yaşlara diyeyim. Yeni yaşında bebek öncesi hayatın tadını çıkar sonrası hep uykusuz geceler zombi gibi dolaşmak :p şaka bir yana umarım iyi uyuyan bir bebegin olur..

08.12.2019

Sabah marul, 3 yk çökelek peyniri, 5 yarım ceviz, çay
Öğle 1 avuç yer fıstığı, 2 kuru incir
Ara 4 parça suşi, tadımlık pasta, yeşil çay
Akşam 2 büyük dilim peynir, 3 yk kahvaltılık salça, 1 dilim ekmek, 1 avuc ceviz, 1 persimon

Su çok az :KK43: yatmadan içeyim
Spor yok :KK43:

Bizimki hala saat başı uyanıyor, hasta degil, yeni diş yok ne sıkıntısı var anlamıyoruz. Yarın uyku sorunları ile ilgili bir yere danışmaya gidicem. Bu gece babası odasında yatıp gözlem yapacak ama tahminim yine sık sık uyanacak. O nedenle ben erkenden yatayım 1-2 saat uyuyabilirsem kardır.
Senin menüler bana çok ilginç geliyor hiç yemek yok 😬 eşinde mi böyle alışkın yoksa yapıp yapıp yemiyor musun merak ettim 🙄 çocuktan yapamıyorda olabilirsin tabi yüksek ihtimal :/
Uyku konusu bize çok benziyor allah benzetmesin sabah 8 de kalktı öğlen hiç uyumadı 20:45 de uyudu 5 dk önce ilk uyanması ile biizm döngü başladı bile :(( 1 saat olmadan uyandı bakalım sabahı nasıl edeceğiz

Back
X