- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #323.141
Inanki o aklıma gelmedi Bir daha derse muhakkak aklımdakendi hanfendi zayıfya ben ondan yürüdum oda sende kararında ye az ye istediğin den ye boyutuna getirdi .
Ya hem zayıf olup hem de insana motivasyon vereceğine moral bozan yakınlar olunca sinir oluyorum. Bu konuyu onunla pek konuşma bence.
Bence diyette olduğunu filan söyleme fazla, zamanla dikkat çekmez.@Zynpelf şimdi de dikkat ediyprum yediklerime hemen bi ye ye diye laflar ağzıma tek lokma sürmedim herkes tatlı kurabiye götürdü ben sadece kuru meyve yedim çay ile
Veee acikliyorum: selulitlerim duruyoama azalmislar dogruya dogru. Umidim var, yag oranimi iyice azaltirsam kaybolabilirler gibime geliyo:)
Acaba kahveyi mi azaltsa kahve selülit yapar diyenler var, doğru mu bilmiyorum..
Canım ekimin başında 102.3 kg ile başladım. Şu anda 93 kg mım. Yani 2.5 ayda 9 kg ve listenin dışına da çıkmadım. Hala da bir 25 kg var.
Tahlllerimi yaptırdım. Hiçbirinde sorun yok.
Bu sürede bu kadar kilo başarılı bence, demekki ise yarıyor bozmafan devam et, buradan motivasyon bulursun hafif hareket de oldu mu tamamdır.
Selam kızlar su içemiyorum kış diye mi acaba önerilerinizi bekliyorum![]()
Ben de her saat içinde bir bardak içmiş olma şartı koyuyorum..
Merhaba arkadaşlar
Bende araniza yeni katıldım inşallah beraber zayıflarız. Pazartesi günü 82.8 ile karabuğday diyetine başladım. Bir haftanın dolmasını iple cekiyorum![]()
Merhaba hoşgeldin iyi kilo vermeler. Cehaletimi af buyur karabuğday diyeti neymiş?