- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #323.161
Teşekkürler inşallah canımHoşgeldin canım inşallah başaracağız bol eksiler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler inşallah canımHoşgeldin canım inşallah başaracağız bol eksiler![]()
HosbuldukHoşgeldiniz
Teşekkürler hosbuldukHoşgeldiniz
Inşallah canım insallahMerhaba
Hoşgeldin aramıza umarım istediğin kiloya gelişini izleriz beraberce
Rusların çok fazla uyguladığı etkili bir diyetmis. Bana rus bor arkadaşım önerdi. Karabuğdayi geceden islatiyorum ve gün boyu kefir ve karabuğdayi tuketiyorum. Bir hafta sonra 2 öğün kara buğday bir öğün normal yiyerek devam edeceğim. Sonucu bende merakla bekliyorum .karabuğday diyeti nedirrr ayolll![]()
Rusların çok fazla uyguladığı etkili bir diyetmis. Bana rus bir arkadaşım önerdi. Karabuğdayi geceden islatiyorum ve gün boyu kefir ve karabuğdayi tuketiyorum. Bir hafta sonra 2 öğün kara buğday bir öğün normal yiyerek devam edeceğim. Sonucu bende merakla bekliyorum .Ya hem zayıf olup hem de insana motivasyon vereceğine moral bozan yakınlar olunca sinir oluyorum. Bu konuyu onunla pek konuşma bence.
Bence diyette olduğunu filan söyleme fazla, zamanla dikkat çekmez.
Acaba kahveyi mi azaltsa kahve selülit yapar diyenler var, doğru mu bilmiyorum..
Bu sürede bu kadar kilo başarılı bence, demekki ise yarıyor bozmafan devam et, buradan motivasyon bulursun hafif hareket de oldu mu tamamdır.
Ben de her saat içinde bir bardak içmiş olma şartı koyuyorum..
Merhaba hoşgeldin iyi kilo vermeler. Cehaletimi af buyur karabuğday diyeti neymiş?
Genelde ben de öyle yapıyorum ama dün kıyamadımmBende 105 zıplamistim ama 100 dedkm ne kadaaar bonkör um![]()
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine greyfurt ye yiyebilirsenSelam kızlar.
Maalesef hiç uğrayamadım. Dün biraz okudum ama cevap yazamadım.
Çok kötü hastalandım. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Bi de üstüne hiç dinlenemiyorum.. Çok kötü bi durumdayım. Sürüne sürüne yemek yapıyorum 2 gündür. Bugün de üstüne adet oldum. Dün gece hiç uyumadım büyük kızım ateşlendi. Buraya son zamanlarda hiç faydam olmadı zaten. Yarın da çok kötü bi tablo görücem biliyorum.
Biraz toparlanabilmek adına izin kullanmak istiyorum.toplight
Cherry Mom
Hangisi transfer edilirse sıkıca tutunsun ve sana güzel haberi getirsin :)Evet cumartesi olcak, 8i de gelmiş bugüne ama 7-8 hücreli olmaları beklenirken 3 hücreli de varmış 6-7-8 de. Bakalım 5e kimler gitcek![]()
İnşallah yaa heyecan yok diyodum ama böyle haberler geldikçe heyecan basıyoHangisi transfer edilirse sıkıca tutunsun ve sana güzel haberi getirsin :)
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarsın.. seninki biraz da üst üste gelmiş ve dinlenemediğin için de daha da büyümüş sanki. Bir an önce geçse de kendine gelsen. Böyle hastalıklarda vücudun üstünden kamyon geçmiş gibi oluyor ve toparlanmak zaman alıyor ister istemezSelam kızlar.
Çok kötü hastalandım. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Bi de üstüne hiç dinlenemiyorum.. Çok kötü bi durumdayım. Sürüne sürüne yemek yapıyorum 2 gündür. Bugün de üstüne adet oldum. Dün gece hiç uyumadım büyük kızım ateşlendi. Buraya son zamanlarda hiç faydam olmadı zaten. Yarın da çok kötü bi tablo görücem biliyorum.
Cherry Mom
Evet canım.. muhtemelen Ocak Şubat gibi başlarız.Şimdilik kafamızda bir tarih yok ama çok da beklemeyiz sanırımİnşallah yaa heyecan yok diyodum ama böyle haberler geldikçe heyecan basıyosen taşındıktan sonra mı düşünüyosun transfer?
İkimizde şöyle bebiş kiloları için takıma dönsek ne hoş olurEvet canım.. muhtemelen Ocak Şubat gibi başlarız.Şimdilik kafamızda bir tarih yok ama çok da beklemeyiz sanırım
Regl olacağım karnım ağrımaya başladı bugün. Ağrılarım azaldı ama regl ile ilişkili olabilir. Takip ediyorum şimdilik. Taşınma da fena değil. Zamana yaydığımız için iyiyiz ama hep gündem de taşınmak o kısım sıkıcı. Mobilyalar zarar görmeden nasıl gidecek bir dert de bu :) yemek odası modüler sökülecek zaten de koltuklar için çözüm lazım :)İkimizde şöyle bebiş kiloları için takıma dönsek ne hoş olurnasıl gidiyo taşınma işleri, ağrıların falan geçti mi?
Koltuk takımı ve yatakların kirlenmemesi için önce streç ile sarmayı öneriyoruz. Streç ile sardıktan sonra yine zarar görebilecek gölgeler koli parçaları ile desteklenmeli, ardından en az üç kere balonlu naylon ile sarılmalıdır. Unutmayın mobilya ne kadar ağır ve hacim olarak büyük ise o kadar çok balonlu naylon ile sarılmalı.Regl olacağım karnım ağrımaya başladı bugün. Ağrılarım azaldı ama regl ile ilişkili olabilir. Takip ediyorum şimdilik. Taşınma da fena değil. Zamana yaydığımız için iyiyiz ama hep gündem de taşınmak o kısım sıkıcı. Mobilyalar zarar görmeden nasıl gidecek bir dert de bu :) yemek odası modüler sökülecek zaten de koltuklar için çözüm lazım :)
Geçmiş olsun canım umarım kısa sürede geçer..
Sağolun kızlar daha iyiyim eşimde geldi yatacağım şükür çocukla hastalık çok zor yaaYine mi geldiçok geçmiş olsun hemen gider inşallah
Aynı mantıktayız leylicim :)Bende hic ağzımı bulastirmayayim diyorum ya hep ya hiccc![]()
Selam kızlar.
Cherry Mom
Ancak dönüyorumgünaydınlarrr
kızlar dün okuldan telefon geldi koştur koştur oğlanı alıp hastaneye gittim orda muayene oldu ordan fizik tedaviye oğlanı da götüğrdüm üstümden tır geçmşiş gibiydi kendime gelemedim haa yorgun hissediyorum geçmişi okudum yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmiş bu aradaCherry Mom tatlım 1-2 gün yeni üye çağırmayalım 13. takımın ihtiyacı varmış paylaşıma ladyline kaptanım yazmış ama söylemeyi unuttum
Sağol canımGenelde ben de öyle yapıyorum ama dün kıyamadımm
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine greyfurt ye yiyebilirsen![]()
Sağol canım. Dediğin gibi herşey üst üste geldi ve üzerimden kamyon geçmiş gibi. Bi an evvel toparlarım inşallah. Buradan ayrı kalmak da hiç iyi olmuyoGeçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarsın.. seninki biraz da üst üste gelmiş ve dinlenemediğin için de daha da büyümüş sanki. Bir an önce geçse de kendine gelsen. Böyle hastalıklarda vücudun üstünden kamyon geçmiş gibi oluyor ve toparlanmak zaman alıyor ister istemez
Çok geçmiş olsun canım benimSağolun kızlar daha iyiyim eşimde geldi yatacağım şükür çocukla hastalık çok zor yaa![]()
Aynı mantıktayız leylicim :)
Kuzum çok sağol. İnşallah çabucak toparlarım dönerim sahalara. Ben de sizleri seviyorum fazla da ayrı kalamam zaten![]()
Geçmiş olsun canım artık dur demeyeceğim sanayapacak birşey yok birde kilo veremedim stresi yüklemek istemiyorum şahsen üstüne belki şuan doğru zaman değildir ama kilo almamak senin elinde sağlıklı beslenmek senin elinde. Bu süreçte burayıda yine aksatma ki çok kopma diyetten.
Seni seviyoruz ve hep aramızda görmek istiyoruz![]()