- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #323.821
3 mil leslie 500 hayali ip atlama ayakkabısız yarın ki ayaklarımı düşünmek istemiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet toparlandım sayılır canım.. ama hala gözümde büyüyor, gitsek bir yerleşsek rahatlayacağım :)Aynen öyle oluyo, naptın kolayladinmi esya toplamayı
İnsanların düşüncesizliğine canım geçti gittiYarın hafif atlar canım.
Tölere edersin.
Afiyet olsun canım.
Neye sinir oldun.
Aman ara vermemeye çalışın bu ara.
Çünkü eve ve size daha çok bağlanır.
Sınıftan tanıdığınız çocuk yok mu.
Bir kaç gün eve çağorsanız.
Beraber oynarsa okulda da sıkılmaz.
Geçmiş olsun canım.
Menü güzel.
Afiyet olsun.
Bu ara herkesin öğle.
Kara cuma dan dolayıymış.
Ben pek internet ten yapmam.
Gideceğim dokunacağım illa
Niye tatlim heyecandanmi.igne acisimi.senin basinda bekleyen birimi var canin sıkılıyor bi kac gündür.sakin muzikler dinle rahatlatsin seniGünaydın kızlaruyuyamıyorum ben ya gece 11de yatıyorum dön dön 1i buluyo uyumam 4-5 gibi de uyanıyorum 3-4 gündür. İlaçlardan mı acabası uyumayı özledim valla ya
![]()
Rahatım diyorum ama değilim galiba tuhaf tuhaf rüyalar görüyorumNiye tatlim heyecandanmi.igne acisimi.senin basinda bekleyen birimi var canin sıkılıyor bi kac gündür.sakin muzikler dinle rahatlatsin seni
İyi düşün canım.Rahatım diyorum ama değilim galiba tuhaf tuhaf rüyalar görüyorumama işin tuhaf yanı uykumda yok uyuyamıyorum gece 4te kalktım kabak çekirdeği çitledim
eşim sen kafayı yemişsin diyip duruyo
![]()
Günaydınlar.
Cumadan önceki son gün.
Aman dikkat bu gün.
Ben anlamsız bir şekilde pazartesi ile aynıyım.
Benim vücut 10 kg dan sonra azimli vermemekte.
8 Ekim de 103 kg ile başlamıştım.
Şuan 93 kg mım ama inmiyor bir türlü bende şu an 79 um 77 ye gelince her seferinde takılıyorum. Sonra da yoruluyorum sonuçta alamayınca insanın motivasyonu düşüyor. Bu sefer etmeyecem kararlıyım. Inşallah vücudum değil ben kazanırım. Sporu çok abartmıyorum şimdi çoğunlukla yediklerime dikkat ediyorum. Takılmaya gelince sporu artıracağım. Sende bişeyleri değiştir bence aynı sistemle gidince duraklama aşılamıyor. Inşallah kırarsın bir an önce![]()
yok canım çalışıyoruz işe gelip gidiyoruz ama pc yi daha yeni açabildim bu haftaEee calisamiyormusunuz yani izinmi verdiler
Geçmiş olsun kaptanım.kızlar 1 hafta sonra pc mi yeni açabildim geçmiş mesajşarın çoğunu okuyamadım bir de bu akadar işin arasında dumandan sanırım astım başlamış kendimi kötü hissediyorum
Ay yok artık.. kendin pişir kendin ye biraz fazla pişir ben de yiyim formatına dönmek lazım. Hastalık gerçekten yıpratıcı insan ev halkından destek bekliyor haliyle..Aynen canim ben esime hastayim kafam kalkmiyor diyorum adam şöyle bir telkadayifi tatlisi yapsanda yesek diyor. Ama kendi hasta olsa kedi yavrusu gibi inliyor.![]()
Bugun de tartıldın mı acaba? Ben de dün tartıldım artı gelince spor yapmadım, muhtemelen ödem yarına düzelecektir :)Yine de tartilmaktan vazgecemiyorum odem oldigumu bile bile ,cumaya duser mi acaba
Bence de herkes bir köşede spordaydı bence :)Kuru iftiraaaa![]()
Neden sinir küpü olduysan umarım geçmiştir canım..İyi akşamlar kızlar, sinir küpü olduğumdan pek uğrayamadım. Menümü yazıp kaçayım
sabah
2 ceviz
Bi avuç kabak çekirdeği
2 yumurta sarısı
Peynir
1 dilim ekmek
öğlen
8yk taze fasulye
Yoğurtlu kereviz salatası
akşam
3yk bulgur pilavı
6yk yeşil mercimek
Su 2,5 litre
Bizdeki yeme kapasitesi kimde var acaba.. alakasız şeyleri üst üste yemekte uzmanız bence.. sanki midemiz çöplük.. hani bir şey yerken tabağı ile oynayan böyle kırk kere düşünenler var ya hastayım onlara :)Şahsen sabahtan beri yemek sepetinde geziyorum. Sabahtan beri siparis veriyorum sonra siliyorum.
Ciğköfte pizza kokoreç cikolatalı pasta (nasil bir midem varsa )![]()