- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #323.961
:))) Süper hedefini yakalamana çok sevindim canım ❤
Tebrik ederim canım sporsuz bu fark çok iyi :)Gunaydin kizlar hayirli cumalar.
Gecen cuma tarti 92kg
Bugun tarti 91.40kg spor yapamadigimdan cok zor gidiyor.
Cuma hedefim 90.50kg
Cherry Mom
Ama çok iyi bir eksi olsun önümüzdeki hedefi yakalarız ☺Ilk hedefimi tutturamadım
Geçen cuma 81.1
Bugün 79.6
Haftaya hedefim 78.5
Olsun Zeynep hocam ya hep ne deriz eksi olsun bizim olsunn :))Kızlar bende durumlar pek iç açıcı değil.
Artı değilim ama azıcık eksideyim.
Geçen hafta : 93.7
Bu hafta : 93.4 kg.
Fark : 300 Gr.
Eki Görüntüle 2567073
:)))) Tebrik ederim canım hedef tamamdır süper :)Oley hedefimi tutturdum ama ben 65 li bir şeyler bekliyordum pantolon yalan söylemez dedim ama söyledi zalım :)
Aynen vaktin olsaydı kesin o daha da düşerdi bu haliyle bile çok iyiiiMerhaba arkadaşlar sabah uyanır uyanmaz tartıldım ayaklarım ellerim yüzüm şişti baya ödemim var ona rağmen 69.3 Çıktım sanırım hedefimi tutturdum ama malesef evde spor yapım ödemimi atacak vaktim olmadı hayırlısı tüm arkadaşlarıma bol eksiler dilerim:)

İyi fırsatını bulmuşsun canım bugün bende aynen son dakikaya sıkıştırdım kaç saat aç kaldım sonuç yine +Selamlar
45 dk leslie sikistirdim araya, kilom 53.6 biraz eksiye geçtim ama böyle son dakikalarla olmuyor sıkıyönetim lazım (eleştiri kendime )..

Doğru birde ilaç faktörü vardı muhtemelen dediğin gibi canım çok sevindim ama can sıkar yani bir anda kilo almakMuhtemelen ilaçlar ödem yapmıştı, ilaçlar azalınca ödem de indi diye düşünüyorum
Ooo süper :))) tebrikleerKilom 73.7 1 kilo vermişim![]()