Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben sabah ekmeksiz 2 haşlanmış yumurta ile kahvaltı, öğlen ekmeksiz 3 köfte kadar protein ve salata, akşam yemeğinde ekmeksiz protein salata ve mayonez içermeyen mezelerden birer kaşık yemeyi hedefliyorum. sonrasında biraz fındık badem 1 porsiyon meyve bir kaç kadeh şarap diye umuyorum ama gecenin sonunda ne kadarını başarmış olurum göreceğiz :) ayrıca birlikte geçireceğimiz arkadaşlar full konsantre, ne bileyim hindi+ pirzola, pasta+ künefe gibi değişik bir menü planı var..bu arkadaş arada bana zayıflamak istiyorum nasıl yemeliyim diyor bana bir gülme geliyor :) geçen gün kinder yedi iki tane mesela bunu yemeyeceksin deyince bunda ne var sütlü bu dedi koptum ama ya :)
Hahahaa süt o ne olacak. Yılbaşı gecesi göreceğiz bakalım kim en az kaloriyle çıkacak. Hadi hayırlısı

Bugün kü menüm 🙁😓
Sabah 08.00 tost ekmeğinin yarısını yaptım peynirli tost
Öğle 12.30 1 küçük kase makarna salatası mayonez yoktu ve sadece bezelye ve turşu vardı içinde
Akşam 17.30 et döner ama ekmek arasiydi bende sadece yarısını yedim oda küçük ekmeklerdendi
Ve ağzıma hiç bir şey sürmeden yatıcam şimdi
Su 1litre spor 16.00 adım tüm gün ayaktaydım 10 saniye bile oturmadım boş kaldıkça yürüdum

Dun butun gun istedigimi yiyip bu sabah tartida 58.0 gormem nedir ya. Anca mi attim acaba odemi, bundan sonra kotu mu beslenmeiyim yoksa😂😂
Vücut işte bazen manyakça şeyler yapıyor. Saçmalamak da iyi geliyor bazen :) bence almak da vermek kadar zor.. yağlanacaksın şimdi bir günle bir kaç aydın yaptıkların siliniyor olamaz. Antrenörler diyetisyenler genelde böyle düşünmüyor ama bence böyle..

Iyi aksamlar

Kahvaltı
Menemen (5 yemek kaşığı)
2 dilim tam buğday ekmeği
Havuç salatalık
Ara
1 küçük kurabiye
Ara
1 elma
Akşam
5 yk yeşil fasulye
1 yk bezelye
1 kase eristeli yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2lt su
40 dk yürüyüş
40 dk pilates
300 ip
Spor çok iyi ya 👍👍

Iyi aksamlar

Kahvaltı
Menemen (5 yemek kaşığı)
Havuç salatalık
Ara
1 küçük kurabiye
Ara
1 elma
Akşam
5 yk yeşil fasulye
1 yk bezelye
1 kase yoğurt
2lt su
40 dk yürüyüş
40 dk pilates
300 ip
Kız naptın.
Maşallah ben iki gündür toparlanamadım.
Dün kızın doğum günü bu gün de misafir.
Beni gömdü.
Yarından sonra sağlam menülerle geliyorum.
Pazartesiye eksi çıkmam zor ama cumaya eksilerle geleceğim.

Iyi aksamlar

Kahvaltı
Menemen (5 yemek kaşığı)
Havuç salatalık
Ara
1 küçük kurabiye
Ara
1 elma
Akşam
5 yk yeşil fasulye
1 yk bezelye
1 kase yoğurt
2lt su
40 dk yürüyüş
40 dk pilates
300 ip
:KK76::KK76::KK76::KK76: bravoo :))

Iyi aksamlar

Kahvaltı
Menemen (5 yemek kaşığı)
Havuç salatalık
Ara
1 küçük kurabiye
Ara
1 elma
Akşam
5 yk yeşil fasulye
1 yk bezelye
1 kase yoğurt
2lt su
40 dk yürüyüş
40 dk pilates
300 ip
Vall esasında çok kıskandım sporları ama halen uyumayıp sınırlarını zorlayan bir küçümen var 🤦 2 gibi uyusa anca 2,5 da yatarımm 3 giibi uyurum spor neyime 🙄😭😭😭

Back
X