Selamlar hanimlar
Öncelikle ozur dilerim merak ettirdigim icin hakkinizi helal edin
Diyet konusunda persembe gunu bi karara varmistim.bu hafta yeni arkadaslarla çok guzel bi motivasyon yakalandi belki derece bile gelebilir ve ben uzun zamandir rölanti de olmanin verdiği sıkıntı yla engel olmamak icin cuma arti gelirsem izne ayrilacaktim.lakin bi sıkıntı m oldu yazmadim ve bu karari bu haftaya biraktim.eger cuma gunu eksi olmazsam bildirimsiz izne ayirirmisiniz beni
@toplight
Cherry Mom
.ama hemen alt listeye ekleyin ve spor listesinde nde cikarmayin olurmu buralardayim cunku.bunu takimim için yapıyorum bide kafami toplanam lazim
Diger meseleye gelince bu hafta esim rahatsiz yazmistim persembeden beride evde raporlu bir iki tartistik yine ailesiyle ilgili (kesinlikle haklıyım).karsiliginda samar gibi bi cevap aldim ve anladimki beni gozden çıkarmış

. cuma yuruyusumu yapip tartilmak için kendimi sokaga attigimda geri donmemeyi dusundum ama boyle ani kararlar almak bana gore degil,sindirilmek te oyle.ya mutsuz ama boyle yasiycam yada ... bilmiyorum.yani benim psikoloji duzelmeden bu artilar hic duzelmez.anlayis tavsiye dua bekleyen leyli