- Konu Sahibi Cherry Mom
- #325.161
Kız ne detoksu yapacaksın.Bende var battı balık yan gider dedim o yüzden öyle oldu. Yarın evdeyim 2 gün detoks yapıcam bakalım aldıklarım gidebilecekmi cumaya kadar
Ben de yapmak istiyorum.
Hele de bakem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne detoksu yapacaksın.Bende var battı balık yan gider dedim o yüzden öyle oldu. Yarın evdeyim 2 gün detoks yapıcam bakalım aldıklarım gidebilecekmi cumaya kadar
Kız maşallah ne az yemişsin yılbaşında.İyi akşamlaaar
sabah-öğle arası
1 muz
1yk nar
1 havuç
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 ceviz
ara
Yarım ayva
1 dilim ananas
akşam
5yk nohut
1 dilim ekmek
Gecede film yanında birazcık patlamış mısır kaçamağı yapiciğiim
su 2 litre
Benim fırsatım olmadı valla yarın için yemek hazırlıyordumSular iciliyormu kızlarrr![]()
Hatirlatmis olayimBenim fırsatım olmadı valla yarın için yemek hazırlıyordum![]()
Detoksla mi kurtaracan yarışı sen yaparsan bende yaparımKız ne detoksu yapacaksın.
Ben de yapmak istiyorum.
Hele de bakem.
Maşallah canım süper menü spor.Iyi aksamlar bugünkü menüm
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği 15 20 zeytin yedim heralde
Ara
1 ayva
Akşam
Istavrit balık ( ne kadar olduğunu tam şey yapamadım başıyla kilcigiyla 200 gr di)
Salata yağsız ve tuzsuz
2 lt su
40 dk pilates
1 saat 20 dakika yürüyüş
Bundan sonrası Allaha emanet![]()
Amacım o.Detoksla mi kurtaracan yarışı sen yaparsan bende yaparım![]()
Hem mide bulantısı etkisi hem de eşimle evde tekiz partileyemiyoruzKız maşallah ne az yemişsin yılbaşında.
Takdir ediyorum seni.
Canım ya kabak çorbası yada ananas tam karar veremedim 3 gün yapicam . Şimdi hastaneden geldim faranjit im azmış hava verdiler falan ben yarın daha ayrıntılı anlatırımKız ne detoksu yapacaksın.
Ben de yapmak istiyorum.
Hele de bakem.
Geçmiş olsunCanım ya kabak çorbası yada ananas tam karar veremedim 3 gün yapicam . Şimdi hastaneden geldim faranjit im azmış hava verdiler falan ben yarın daha ayrıntılı anlatırım![]()
Geçmiş olsun canım.Canım ya kabak çorbası yada ananas tam karar veremedim 3 gün yapicam . Şimdi hastaneden geldim faranjit im azmış hava verdiler falan ben yarın daha ayrıntılı anlatırım![]()
Aman canımKızlar herkese mutlu yıllar.
2020 hepimze sağlık huzur mutluluk ve zayıf olmayı getirdin inşallah.