- Emoji Skoru
- 16.642
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #326.141
Süpersin canımGünaydin mutlu sabahlar ilk kilo bildirimi benden gelsin.
Cuma 88.80kg
Pazartesi 88.00kg
Eki Görüntüle 2573124
Pogca bazlama kuymak kömbe benimi sunuyorsunuz ya, bak yapar yerim donemem sonra karismam.atiyimmi yapip ta ha atiyimmi![]()
Çok iyi canım tebriklerGünaydınlar.
Herkese mutlu haftalar.
Ben cumaya göre -400 Gr.
Geçmiş olsun kaptanım.bende günde 500 ile başlasam çok olur mu acaba ctesi pazar yürüyüş yapamadım büyük oğlan hastaydı acilde serum falan verildi
Ben mesafe koyuyorum artık eskisi kadar takılmıyorum. Sen de öyle yap boşverÖnemsediğim insanlara da diyemiyorum ben öyle oturup ağlıyorumgerisi beni de ilgilendirmiyo zaten de bende iletişim eksikliği var galibası
He ya ben de merak ediyorum.Yaa sen hafta sonu ne yapıyorsun işin sırrı ne![]()
Aman aman canım hassas dönemlerdesin dikkat et.Vurdu bile üstten su aldı nasıl olduğunu idrak edemediğim bi şekilde![]()
BiKuzum ben bundan 2 3 ay önce 83 84kg ydum. Hormon ilaclari kullandim biranda 94 95kg ya ciktim oyüzden simdi 84kg ya kadar hizli gider.önemli olan 84kg dan sonrasi spor şart. hafta sonu olayinida hic anlayamadim hafta sonu 2 3 günde 1 kg gidiyor hafta ici ayni seyleri yaptigim halde 4 5 günde 100gr 200gr gidiyor.
Leylimm haydi kalk üşenme. Mezuniyetin ilk haftasında kaytarma haydi walk walk walkSana diyorum da stepperim kenarda duruyo,ziplayinca bacagim batıyor,havada yagisli yuruyemiyorum napicam ben ya.biri beni leslie icin itekleyiversin hic canim istemiyo õs halim yok sabahtan isim cok ufff. @balpamuk