• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pawlover pawlover cım benim hedefim 60. Bu arada hamilelik sürecinle ilgili her şeyin yolumda olmasına çok sevindim. Sağlıkla inşallah.🙏🏻
Cherry Mom Cherry Mom Emre için üzüldüm yahu. Çok geçmişler olsun. Neden toparlanamadı çocuk? Test yapmışlar mıydı? Boğaz kültürü aldılar mı? Şimdi nasıl oldu?

Bende 8. Haftada duymuştum daha erken bence canım ♥ Çok özel bi an mutlaka video al biz ağlamaktan çekememiştik eşimle
Eşim yine gelemeyecek o yüzden şartlı gidiyorum çekeceğim inşallah duyabilirsek 💜

Cherry Mom Cherry Mom canım emreye geçmiş olsun
kızlar teşekkür ederim tebrikleri notamızı sildirdik daha güzel sonuçlar alacapız hep birlikte
Günaydın kaptanımm sağolun gece bir nebze iyi geçti azıcık uyudum uyurken bile arada uyanıp yaa ne güzel uyuyorum diye sevinç yaşadımm😂😂

Gece 00.00 kaynanamlar la oturup 1 dilim kek ve 2 kasık kısır yedim resmen kendimi durduramadım. Sebep belli sigara içemiyorum ve bu beni çok zorlayacak biliyorum . Sırf içebilmek için bu saate kadar onların uyumsani bekledim bu haftayı almadan atlatırsam ne mutlu bana
Aman Allahım yeni bir C Cagrihilal1 vakası :(
Bir hafta mı kalacaklar ?

pawlover pawlover cım benim hedefim 60. Bu arada hamilelik sürecinle ilgili her şeyin yolumda olmasına çok sevindim. Sağlıkla inşallah.🙏🏻
Cherry Mom Cherry Mom Emre için üzüldüm yahu. Çok geçmişler olsun. Neden toparlanamadı çocuk? Test yapmışlar mıydı? Boğaz kültürü aldılar mı? Şimdi nasıl oldu?
Aldılar canım kültür normal çıktı
Doktor çok ağır bir grip geçiriyor evde atlatması bile birşey dedi.ama çok uzadı cidden bir ara iyileşir gibi olmuştu geçti sandık 2 gün sonra daha beter belirtiler başladı.

Hodri meydan he :)) Ben bu haftada müsait değilim hocam durumumz belli sözüm olsun :))
Aman canım siz iyileşn.
Her zaman yarışırız.
Kuzucuk iyileşsin. Sen de dinlen biraz.
Ben rakip olunca sporu aksatmıyorum.
O beni motive ediyor spor konusunda.

Günaydın kaptanımm sağolun gece bir nebze iyi geçti azıcık uyudum uyurken bile arada uyanıp yaa ne güzel uyuyorum diye sevinç yaşadımm😂😂

Bende aynisini yasamistim canim rabbim şafi adiyla şifa versin.

Back
X