• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A annecicegi canım su linkede bir tarif paylaşabilir misin

Cuma Zayıflama Yarışması - Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri

Aaa kaptanım hoşgeldin çok özlemişim. Bende yeni donebildim takıma .yogunluklarin tezin işin nasıl sonuçlandı. Hem hızlı hem yavaş buyuyorlar bazen bakıyorum bende ne çabuk büyüdü bazen bakıyorum kuş kadar kere 😊
Evet listede ismini gördüm sevindim ara ara bakıyorum buraya çok vakit ayıramıyorum maalesef. Kaptanım da demiş doktorayı bitirdim, İstanbul'a taşındım. Ekimden beri buradayız, alıştık baya :)
Sen neler yapıyorsun? Oğlusun nasıl? 😊
canım morordek morordek doktorayı bitirdi o artık bir dr ve şehir değiştirdi yeni işe başladı fırsat buldukça geliyor yokluğu çok belli oluyır
Kaptanım burayı çok özlüyorum inan ki daha fazla zaman ayırabilmeyi çok isterdim ❤️

Eklentiler

• 8D411114-8CAE-4F72-A227-3F924C486EBD.webp
    8D411114-8CAE-4F72-A227-3F924C486EBD.webp
    37 KB · Görüntüleme: 30
selam kizlar ben cok iyi gidiyorken cuma ve cumartesi sapittim biraz. buraya yazmaya da yuzum olmadi. zaten listedeyken cumalari bana biseyler olur :KK53:
bugun saglam bir sekilde ilerliyorum.
cuma hedefim 59.4 biraz az farkindayim ama gercekci olmam lazim :KK14:
Olsun canım hatanın neresinden dönersen kardır. Geçmişi bırak önüne bak 😉

Çay ve kahvenin tarifini de bulcam yapmak istersen bi bak bakalım
Yapayım 😘
Detoks çorbasının aynısını sadece mercimek yerine bulgur haliyle yapıyordum. Çarşamba Perşembe yapayım ben bunları haydi bakalım ✌
Sağol kuzucum 😘😘

selam kizlar ben cok iyi gidiyorken cuma ve cumartesi sapittim biraz. buraya yazmaya da yuzum olmadi. zaten listedeyken cumalari bana biseyler olur :KK53:
bugun saglam bir sekilde ilerliyorum.
cuma hedefim 59.4 biraz az farkindayim ama gercekci olmam lazim :KK14:
Selam canım aynen maalesef genelimizde öyle bur durum oluyor ama cumaya kadar dikkat edersen eksiye yine ulasirsinn :)

Back
X