- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #337.441
Uzuntu ve endise kacinilmaz ama oda bagisikligi düşürüyor biraz rahatlamaya calis,evet isimiz artti her alisveriste alinanlar posetler giysiler dezenfekte istiyo,tuzlu su koydum lavabonn yanina arada calkaliyoruz bogazimizi, meyveyi arttirdik,balli zencefil yaptim,ben daha cok esime dikkat ediyorum dışarı cikan o cunku,sakin ol herkes ayni durumda,varsada guclu bi bagisiklik hafif atlatiyor.okullar kapanmadan once tatile cikti benim cocuklarim.bulanti kusma ishal den.onlar bitmeden bende basladi ishal,cabukta gecmedi.cok taktım bende ama elimden geleni yapmaya calisiyorum.Ben çok kötüyüm bu ara psikolojik olarak. Boğazım ağrıyor ve çok korkuyorum. Sürekli corona semptomlarına bakıyorum. Ağrı kesici grip ilacı falanda içmiyorum corona varsa daha da ilerletiyormus bu ilaçlar. O yüzden bal ve pekmezi biraz abarttım. Bulaşma ihtimalini düşünüyorum sürekli evdeyim ve temizliğe falan baya dikkat ediyorum eşimde gitmedi işe oda evdeydi. Spora gittiğim zamndan bulasmis olabilir mi diye düşünüyorum öylede olsa en son 10 gün önce gittim şimdiye daha ağır olması gerekirdi. Bulaşma ihtimali çok yok aslında ama her ihtimali düşünüyorum gece hiç uyuyamadım vok huzursuzum. Boğaz ağrımi hafifletmek için işe yarayan herşeyi yapacağım. Çok kötüyüm anlayacağınız sürekli ağlamak istiyorum.
Bende aksam olum haberlerini alinca uyunakta zorluk cekiyorum