Günaydın bacılarım...
Bugun az erken kalktım hemen burayada vakit ayırdım.. gününüz çok güzel geçsin emii..
Kallisim nerelerdesin gecikmişsin :))
ahh canım hiç alışık diilsin demi beni görmeden işe gitmeye:1hug:
Aranızda lahana yağı kullanan varmı ????
ben kullanıyorum çokta işe yarıyor ama benim bağımlılık sorunum var bir şeye bağımlı kalıp sürekli kullanamıyorum birilerinin her gün yap demesi yada yaptınmı demesi gerekiyor fakat tavsiye ederim ilk günden etkisi gözleniyor...
günaydin sekerlerrrrrr
kallisim bir eksiklik var nerdesin?
hic gelmemissin bugün. carsambalari spora gitmiyordun ne oldu canim?
simdi ise gidecegim aklim sende kaliyor.
ablacım ya benim aklım sizde nasıl kaldı bilseniz ama elimde değildi evden çok erken çıktım hemen anlatıcam şimdi..
kimseler yok ben spor yapicam cikiyorum gelirim yinee
kallisimde gelmedi
canım senden çok çok özür diliyorum, akşam yemeğin için beni beklemişsin ama gelmem mümkün olmadı açılmadı netim bu saate dek..
hep hastanedeydik bugun de... Allah kimseleri dusurmesin oralara...
sizler nasilsiniz?
.
canım annen nasıl oldu bizi durumdan haberdar etmeyi unutma... mesajını aldım en kısa zamanda cevap yazarım şeker..
ben bugün eşimin arkasından kızımı kaldırıp dışarı çıktım, büyük kız kaç ay önce ehliyet sınavına girip kazanmıştı ama belgesini alamamıştık onu halletmeye çıktık, kursuna filan gidip belgelerini tamamladık...
yürüye yürüye biraz dolaştık, mehalimin kitaplarını verdik kargoya, kızım adresin yazılı olduğu kağıdı evde unutunca mehalimi aradım dışarıdan :)) umarım derste değildir diye dualar ederek...mehalimcim senin kitap konuna cevap yazayım sen biliyosunda öne çıkar konu :))
sonra onuda hallettik internetimiz limitliydi ve telekom aylardır bir çok kişiye yaptığı gibi limitli tarifeleri şişirdi durdu artık iki katı ödeye ödeye bir halde kaldık ve tarifeyi değiştim mecburen... zoraki yaptırıyorlar ... sonra netin gece 24.00 ten itibaren olacağını söylediler filan ama az önce eşim gelince aradım müşteri hizmetlerini ve yalvardım eski tarifedende açsanız olur filan diyesırnaşık şey çocuk dayanamadı ve açtım dedi...
ooff siz olmadan hayat ne kötüymüş, iş yapamadım ne ev işimi yapabildim nede el işimi alaildim aklım burda ve sizde, canım çok sıkıldı çok bunaldım... çok şükürki kavuştum size allah ayırmasın, amin..