Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım annen nasıl oldu bizi durumdan haberdar etmeyi unutma... mesajını aldım en kısa zamanda cevap yazarım şeker..

..

canım anneme doktor hiçbir teşhis koyamadı..yani şöyle ki,beyin cerrahi "bu hastada ameliyatlık bir durum yok" dedi. fizik tedavi ise " hasta fizik tedaviyle düzelemeyecek durumda" dedi...

en son çok garip birşey oldu...
nörolojiye götürdük annemi... doktor anneme hem antidepresan tarzında hem de uyku yapan bir hap verdi...bilenler bilir " xa..x "
sinirseldir diye mi düşündüler acep bilmem ki....

yediklerin güzel canım ancak akşam bana biraz fazla gibi geldi keşke sadece türklüyü yeseydin makarna olmasaydı yanında aynı anda iki yemek yemiş gibi olmuşun

canım ben her öğünde tüm besin oğelerinden almaya çalışıyorum.pek başarılı değilim kilo verme konusunda bu aralar ama uzun süre araştırdım bu konuları....ne bileyim...ama akşam daha az yemeli,haklısın:)

hoşgeldin canım :) çok tşkler güzel sözlerin için ancak hala ben kendimi kilolu görüyorum uzun zaman insan kilolu yaşayınca algısı bozuluyor ve ne kadar zayıflasa kilolu piskolojişsinden kurtulamıyor malesef.. bunda birazda eşimin rolu var tabi evlendiğimde 50 kiloydum adam onu istiyor bednen eşim kiloyu hiç sevmez:)))

kilo çizelgene baktım da çok güzel kilo vermişsin..en kısa zamanda hedefine ulaşmanı diliyorum..erkeklere gelince.....söyleyeek söz bulamıyorumm..onlar yaptıklarımızdan ziyade yapamadıklarımızı görmeyi severler şakkıdı

umutum hoşgeldin canım yazamadım sanada hatunun fotoları halledecem diye .. beceriksiz :)) aman aman maşallah dedim ben kardeşime:nazar: insan nasıl gençleşiyor zayıflayınca bir kez daha şahit oldukŞeniz

mehalim okudum mesajı yapamazsan sabah yaparım şeker merak etme..
kitaplar içinde bir şey değil diyeyim, teşekküre gerek yok.. kızıma aldığında yazarım almış filan diyede mutlu olur şimdi uyuyor sıkamam çocuğudelikafadulden

abooowwwwwww sen benim istediğim modeli istiyormuşsun yine :)) hiç şaşırmadım, kardeş değilmiyiz...

Yaa şekerim ben bu modeli 1 seneyi geçkin kullandım süper rahat bişi ayrıca kuaförüm gerçekten harikadır ne istediğimi yöle güzel bilir yaparki ona hiç şunu şöyle yap demem:)) ama bu sefer kızıla boyatmayacam birde eşimi ikna edersem süper olacak uzun saç hastası kendisi:))

mehalim cok tatlisin canim yaaa anaam nasil guzellik bu boyle cok supersin canim
yalniz bisiy merak ettim sen perdenin onunde asada kime bakiyodun yaaa bide oglunda cok yakisikli allah bagislasin

mehalim cok tatlisin canim yaaa anaam nasil guzellik bu boyle cok supersin canim
yalniz bisiy merak ettim sen perdenin onunde asada kime bakiyodun yaaa bide oglunda cok yakisikli allah bagislasin

oy canım benim saol:)) ordaki evim merkezde idi aşağıdaki caddeye bakıyordum ..
ayrıca damadına iyi bak :)))

tekrar baktim hepsine sakincasi yoksa soyle aklima kaziyayim yuzunu bellimi olur dunya kucuk karsilasacagimiz tutar demii cok guzelsin mehalim en cokta bakislarin reyhan ablam nasil sevincek guzel kizim diye

selammmmmmmmmmm
ben geldim ben geldimhihoyyyt
gecmise bakmadan bir selam vereyim dedim bijoux ve zenani görüyorum nasilsiniz güzellerim?

Bakk annemde geldi şimdi geçmişi okusun baksın bir resimlerime ondan sonra kaldırım artıkk:))))

Evet zenanım aklına kazı kızını istemeye geldiğimde tanırsın beni:)))

oy canım benim saol:)) ordaki evim merkezde idi aşağıdaki caddeye bakıyordum ..
ayrıca damadına iyi bak :)))
damadima mi hee baktim baktim massallahya allah saglikli uzun omur versin insallah yerim onuu ben yalniz sen hangi kizi alacadin burdada isteyenler oluyoda o sozlu diyem herkeze o zaman

damadima mi hee baktim baktim massallahya allah saglikli uzun omur versin insallah yerim onuu ben yalniz sen hangi kizi alacadin burdada isteyenler oluyoda o sozlu diyem herkeze o zaman

Kız benim oğlan 11 yaşında seninkilerden hangisi uygun düşer ben büyük kız diye hatırlıyorum ama....

oohhoo ne çöpçatan gurup çıktı burasıda ben yeğeni zorla reyhan ablama veriyorum, zenanla mehalim beşik kertmesi yapacakmış nerdeyse :)) az daha önce tanışsaymışsınız...

zenanım reyhan ablacım hoşgeldiniz, sizi bir özledim bir özledimŞeniz

sanki hissettim beklendigimi yaaaaaalülülülülülü hemencecik geldim. okumadim gecmisi siz gidince okurum..
benim canim nasilda yakismis kisa saclar cok güzel olmussun ya. alisinde cok seker masallah bahti güzel olsun insallah canim. cok sevindim. öndeki kirmizi percemler cok yakismis cok iyi etmissin . saclarimin rengini actirdim actirali resim koyacagim bir resmimi cektirtemedim lülülülülülü

canim kallisim bende seni bir özledim bir özledim:1hug:
sabah göremeyince bayagi bir fena oldum. yazmissindir gerci niye oldugunu okumadim gecmisi ... iyisin degilmi? coluk cocuk yirtik spike herkes iyimi?

sanki hissettim beklendigimi yaaaaaalülülülülülü hemencecik geldim. okumadim gecmisi siz gidince okurum..
benim canim nasilda yakismis kisa saclar cok güzel olmussun ya. alisinde cok seker masallah bahti güzel olsun insallah canim. cok sevindim. öndeki kirmizi percemler cok yakismis cok iyi etmissin . saclarimin rengini actirdim actirali resim koyacagim bir resmimi cektirtemedim lülülülülülü

Saol annem yaa:)) sizler tarafından beğenilmek çok güzel ... Vallahi seni bekliyordum:))

Zenanım zayıfla kız sanada bu kottan alıcam altına birde uzun çizme giyecez senle tak tak tak yüricez....

Back
X