- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.061
Yaa sorma bi elimde çamaşır suyu bi elimde bez avcumda tel çok güzel spor yapıyorumBugün herkes sporu coşturuyor anlaşılanÇok sessiz grup
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sorma bi elimde çamaşır suyu bi elimde bez avcumda tel çok güzel spor yapıyorumBugün herkes sporu coşturuyor anlaşılanÇok sessiz grup
![]()
Bütün vücut çalışıyor senin daha avantajlıYaa sorma bi elimde çamaşır suyu bi elimde bez avcumda tel çok güzel spor yapıyorum![]()
İyi maşallah cnm. Hayırlı olsun. Huzurla otur İnşaAllah.Bitti şükür yaşam alanımı kurdumbide üstüne borcamım patladı
![]()
Amiin inşallah daha iyileri güzelleri size olsunİyi maşallah cnm. Hayırlı olsun. Huzurla otur İnşaAllah.
Borcam da nazarlık olsun artık. Nasıl patladı, sizde bişi yok demi?
Ayy cnmm baya kötü patlamış. Şükür sana bişey olmamış bari. Allah korusunAmiin inşallah daha iyileri güzelleri size olsun
Allah korudu valla ya, ocağa koymuştum altına bakim diye eğildiğim an patladı her yer cam oldu ama bana bi tane bile gelmedi çok şükür
Sağlık olsun her tasinmada bir kayip olurBitti şükür yaşam alanımı kurdumbide üstüne borcamım patladı
![]()
Sağlık olsun her tasinmada bir kayip olurBitti şükür yaşam alanımı kurdumbide üstüne borcamım patladı
![]()
Kanatin kalorisini öğrendiğimden beri yemiyorum eti ne butu ne sanki kemik parçasi ama yağlı derili diye çok kalorili sanırım.10 tane yesem anca doyarim birde
Derisini ayırdım da yedim ben deKanatin kalorisini öğrendiğimden beri yemiyorum eti ne butu ne sanki kemik parçasi ama yağlı derili diye çok kalorili sanırım.10 tane yesem anca doyarim birde![]()
Günaydın canım.buradaSlm kizlar bu menüleri nerde paylasacaktik
Başta puan gibi düşünüyor insan. Ama vücuduna faydasını görünce, daha çok yapası, artırası geliyor sporuBugün ben de sporuma bişeyler ekleyeceğim leslie nin üstüne bölgesel falan yaparım biraz puan artsın![]()
İyi bi dinlen cnm hakettin. Tek başına taşındın resmen maşallah. Aileleriniz farklı şehirlerde mi?Günaydınlartüm vücuduma kas gevşetici sürsem anca ağrılarım geçcek gibi bi gün
![]()