- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.361
Maydanoz suyu:))Kizlar bildiğiniz iyi gelen detox suyu öneriniz varsa yazar mısınız.sanki ödem var gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maydanoz suyu:))Kizlar bildiğiniz iyi gelen detox suyu öneriniz varsa yazar mısınız.sanki ödem var gibi
Bende en çok lahana suyu ise yaradı lahana maydanoz limon karışımı daha doğrusu ama bu katantina günlerinde lahanasiz kaldımKizlar bildiğiniz iyi gelen detox suyu öneriniz varsa yazar mısınız.sanki ödem var gibi
Günaydınnn kaptanım.insallahgünaydınlar herşey gönlünüzce olsun günler güzel geçsin arkadşlar
Ay ne güzel bende tırsıyorumCumaya bir gün kaldı heyecanlıyım![]()
Günaydın herkese![]()
Günaydın kızlaaar![]()
Gunaydin canlar burda hava güzel balkonda kahvaltı yaptık bu ufak değişiklik bile bize iyi geldiGünaydınlaar![]()
Ay ne şanslısınızGunaydin canlar burda hava güzel balkonda kahvaltı yaptık bu ufak değişiklik bile bize iyi geldi![]()
Oo çok iyi ya biz de dün bahçeye çadır kurduk orda çay falan içtik çok güzeldi baya büyük bi çadırGunaydin canlar burda hava güzel balkonda kahvaltı yaptık bu ufak değişiklik bile bize iyi geldi![]()
İstanbul yine soğuk he henuz ailemden rapor almadımAy ne şanslısınızben çiçeklerimi sulamaya çıktım dondum
Vayy sizinki daha iyiymişOo çok iyi ya biz de dün bahçeye çadır kurduk orda çay falan içtik çok güzeldi baya büyük bi çadır![]()
İlk haftadaki heyecanlar ne tatlı oluyorİnşallah verdik kiloları yaa![]()
Allah yardımcıları olsun cnm.İstanbul yine soğuk he henuz ailemden rapor almadımhergun hava durumunu konuşuyoruz sanki iyi olsa piknik yapcaz
İstanbulun durumu da betermis çok dikkat edin
Annemle babam agvada yazlıkta onların orası iyi.gibi tenha şuan müstakil ev falan diye içim.daha rahat .ama ablam eniştem halen bankada çalışıyorlar 2 hafta dönüşümlü bankayaa gidiyorlar ve hep kapıları kuyruk bu millet hiç akillanmayacakniye geliyorlar dedim -ortalik boşken geleyim dedim - diyorlarmış
25 yaşında adam ATM kullanamam ben diyormus . Sosyal medyayı avuçlarınin içi gibi bilirler atm.kullanamiyorlar
bu belada gordukki egitim şart.
Ooo süper.Oo çok iyi ya biz de dün bahçeye çadır kurduk orda çay falan içtik çok güzeldi baya büyük bi çadır![]()