Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ketojenik zehirlenmesi yaşıyorum :KK70: okuyorum video.izliyorum.sitelere bakıyorum yapanları okuyorum ne detaylı bir diyetmis yaa okudukça cahil kalıyorum sanki:KK14: işi layıkıyla yapayım dersende kullanılan ürünler ucuyorrr çok pahalı yok hindistan cevizi MCT kolojen daha neler neler 🙄 bunları yapmadan da kilo veren çok tabi bir kaç gün daha araştırıp kafamda herşeyi anladıktan sonra.baslayacagim
Okurken öğrendim ki migren ataklarini azaltiyormus herhalde mayalı ürünler falan olmadığı için niye bilmiyorum ama her yapan bunu demiş.🤷😍
Bana da cok karisik geliyor. Karatayi bile zor ogrendim ne yesem bakiyordum yasak mi degilmi su kadar ac kal bu kadar ye zor isler

Ketojenik zehirlenmesi yaşıyorum :KK70: okuyorum video.izliyorum.sitelere bakıyorum yapanları okuyorum ne detaylı bir diyetmis yaa okudukça cahil kalıyorum sanki:KK14: işi layıkıyla yapayım dersende kullanılan ürünler ucuyorrr çok pahalı yok hindistan cevizi MCT kolojen daha neler neler 🙄 bunları yapmadan da kilo veren çok tabi bir kaç gün daha araştırıp kafamda herşeyi anladıktan sonra.baslayacagim
Okurken öğrendim ki migren ataklarini azaltiyormus herhalde mayalı ürünler falan olmadığı için niye bilmiyorum ama her yapan bunu demiş.🤷😍
Ketojeniğin çeşitleri var ama sen uygulamak istersen klasik ketojeniği uygularsın o çok karışık değil zaten. Ekstra bişeyler alıp kullanmana gerek yok, günlük belli miktar karbonhitrat var gram olarak onun üstüne çıkmaman gerekiyor. Aynen migrene iyi gelir zaten ketojenik diyet epilepsi gibi hastalıkların tedavisinde kullanılıyo genelde . Diyet türü ama aynı zamanda tedavi yöntemi. Ben çok sağlıklı görüyorum o diyeti ama uygulanması biraz zor oluyo benim canım karbonhidrat çekiyo bozuyorum 😂 denedim yapamadım onu

Kızlar kabızlık için de açlık otunu önerebilirim. Çay olarak tüketiyorsunuz, hemen etki ediyor. Ben de sindirim sıkıntısı yasadıgımda kullanıyprum ama sürekli kullanılmaması gerekiyor laksatif etkisi oldugundan haftada 1-2 falan olabilir ya da kabızlık sıkıntısı yasadıgınız zamanlarda. Kullanırken de bol su için ki çok tuvalete çıkardıgı için su kaybı olmasın vücutta

toplight toplight

***5. Takım 668. Etap***

emnis (68,1/
umutumut82(87.5)
Cagrihilal1 (76,8/
hezeyan538(98,2/
kardelelen321(84,4)
ayvacicegi(52.4/
annecicegi(61,3/
Pawlover(51.8/
Elifcig93(58,9/
Hmavidag (66,9/ izne ayrılmak istiyor.
melita09 (81,2/
nrmyn(67,6/
reyyanmeftuni(53,4/

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (80,5/)sabit 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,6)
Dennisgo (68,6)
Calypso95(77,8/) yeni üye baş.tar 25.03, baş. Kilo 79, hedef kilo 65
Ichblumen23 (74,7/) yeni üye baş tarihi 25.03 baş kilo 75,2,hedef kilo 65
-papatya ( 69,8/)yeni üye baş tarihi 30.03 baş kilo 69,8 hedef kilo 60)
arasveannesi (89/) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 89, hedef kilo 67
Sevgibakir(75,2/) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 75,2, hedef kilo 60
Bluuue (

Kızlar kabızlık için de açlık otunu önerebilirim. Çay olarak tüketiyorsunuz, hemen etki ediyor. Ben de sindirim sıkıntısı yasadıgımda kullanıyprum ama sürekli kullanılmaması gerekiyor laksatif etkisi oldugundan haftada 1-2 falan olabilir ya da kabızlık sıkıntısı yasadıgınız zamanlarda. Kullanırken de bol su için ki çok tuvalete çıkardıgı için su kaybı olmasın vücutta
Hiç duymamistim.kaydettim bunu ☺️

Cherry Mom Cherry Mom ortiiiimmm.
Ben bugün adet oldum çok sancılı bi gün geçirdim. Spor filan yok. Yarın tartı ne olacak hiç bilmiyorum. Dikkat etmeye çalıştım ama bu hafta yalnız bir gün spor yapabildim. 😥
Sağlık olsun kuzum 🤷 sen iyi ol 😘kızın nasıl oldu indi mi şişlik falan ?

Bu arada kesin ve kesin evde kalmaktan yiyip içip yatmaktan kilo aldım :olamaz: korkumdan tartıya çıkamıyorum :KK17: Beni de bi motive edin ya
Ben en cok.kiloyu tartıya.cikmayi bıraktığımda aldım diyette olmayan kişiler bile bence haftada 1 10 günde bir tartiya çıkmalı yoksa hiç bir şey anlaşılmıyor hele ki evde olanlar tayt bol pijama eşofman insan hep aynıyım sanıyor 🤦 haydi tartil sende bismillah diyelim 😍😍

Ketojeniğin çeşitleri var ama sen uygulamak istersen klasik ketojeniği uygularsın o çok karışık değil zaten. Ekstra bişeyler alıp kullanmana gerek yok, günlük belli miktar karbonhitrat var gram olarak onun üstüne çıkmaman gerekiyor. Aynen migrene iyi gelir zaten ketojenik diyet epilepsi gibi hastalıkların tedavisinde kullanılıyo genelde . Diyet türü ama aynı zamanda tedavi yöntemi. Ben çok sağlıklı görüyorum o diyeti ama uygulanması biraz zor oluyo benim canım karbonhidrat çekiyo bozuyorum 😂 denedim yapamadım onu
Ben iradeliyimdir ama kesin inanmam ve karar vermem lazım bakalım çok uzun zamandır aynı sporları ve aynı menüleri tüketiyorum o yüzden değişiklik.sart ☺️ bakalım yapabilirim inşallah

günaydınlar güzel bir ün olsun kızlar hepimize bugün işyerinde son günüm ama bu corona artık kafayı yedirdi uzun sürelerden sonra ilk defa dün gece yarısı uykudan kalkıp bişeyler yedim sonra pişman oldum bir an önce bahçeye gitmem gerekiyor benim yaa orada kendime gelirim ben
Günaydın kaptanım. Bu günler çabucak geçsin İnşaAllah.

günaydınlar güzel bir ün olsun kızlar hepimize bugün işyerinde son günüm ama bu corona artık kafayı yedirdi uzun sürelerden sonra ilk defa dün gece yarısı uykudan kalkıp bişeyler yedim sonra pişman oldum bir an önce bahçeye gitmem gerekiyor benim yaa orada kendime gelirim ben
Günaydın kaptanim çok şükür atlattıniz gidersiniz bahceyede.ben boş alanda yürürken bile elimi bir yere surdum mu diye paranoya yapiyorum cidden insan etkileniyor gecmisler olsun sizede 5 hafta rahatsiniz inşallah ☺️

Günaydınn bugün tartı günü degil mi ,buraya yazcaz kilolarımızı? Daha tartılmadım ama inşallah kilo vermişizdir hepimizz🙏
Günaydın, evet canim burdan donebilirsin inşallah vermisizdir bende tartilmadim 3 gündür kabızlık var yeşil çay içiyorum bakalım geç kahvaltı yapacağım.🤦

Back
X