- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.901
Açamadım canim...albümlere tıkladım birşey yokAlbüm koydum.herkesi görsün diye ekledim.unuttugum.yok.insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açamadım canim...albümlere tıkladım birşey yokAlbüm koydum.herkesi görsün diye ekledim.unuttugum.yok.insallah![]()
Bende göremedimAlbüm koydum.herkesi görsün diye ekledim.unuttugum.yok.insallah![]()
Aaa@ koymamak gerekiyo orda eklerkenCherry Mom
Yaa sağol canım inşallah hepimiz daha guzel görüntüler elde ederiz bu yolun yarısıEmnis çok güzelsin bu bir ..ikincisinde çok güzel kilo vermişsin bravo sana... Yuh olsun bana bak o bahsettiğim hırs ufaktan ufaktan geldi mi nehahhahha.
Maşallah cnm maşallahOldu mu kizlar :)
Sabah
1 dilim hindi füme
1 dilim ekmek
1 yumurta omlet
2 zeytin
Akşam
Fırında çupra
Fırında yarım patates
su 2 litre
spor sonra yazacağım
Ekmekler azcik fazla mı olmuşSabaH: domates,salatalık,2 dilim peynir,2 dilim ekmek
Ara: 1 muz
Akşam:1 kase corba +2dilim ekmek+yarım kase tavuk
Spor yok(
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1çk fıstık ezmesi, 1tk labne, 3 çeri domates, 2 zeytin
Ara 1 küçük yeşil elma, 1kk fıstık
Akşam 1 tane közlenmiş patlıcan yağsız, 3 yk yoğurt, 1 kase salata
2,5 litre limonlu su
300 bölgesel, 500 ip, 15 dk kardio, 50 mekikCherry Mom
Yeessherşeyden biraz biraz çok dengeli beslenmissin bence
menum
kahvaltı:2 yane haslanmis yumurta,1 ince dilim peynir,1 kase marul salata
oglen;1 kase yesil mercimek corba,1 kase yogurt,1 tabak karisik salata
ara;1 tane elma,4 tane cagla
aksam;1 kase yesil mercimek corba,1 kase yogurt,yarim kase tarhana çorba
Teşekkürler cnmAma acıkabilirsin çok erken yemişsin
Ekmekler azcik fazla mı olmuş
Detoksumsu olmuş
![]()
Evet ben saati 7 falan sanıyodumAma acıkabilirsin çok erken yemişsin
Ekmekler azcik fazla mı olmuş
Detoksumsu olmuş
![]()
Ah sağol canım banada motive oldu yeniden :)Cherry Mom biraz biraz kilo vererek bazen durarak ama hiç pes etmeden devam ederek nasıl farklar yaratabileceğimizi göstermiş oldun
![]()
Acikirsan artık yoğurt içine salatalık doğra yeEvet ben saati 7 falan sanıyodumama 5 miş
![]()
TabiiAh sağol canım banada motive oldu yeniden :)
Sabırli olursak cidden birşeyler çıkıyor ortaya acelemiz yok birlikte hallederiz ne yapalım![]()
Hahaha aynenTabiikilo alırken acele ettik mi de verirken edelim
![]()
Evet birlikte başarırız herşeyi Allahın izniyleAh sağol canım banada motive oldu yeniden :)
Sabırli olursak cidden birşeyler çıkıyor ortaya acelemiz yok birlikte hallederiz ne yapalım![]()