Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz 🙈
Cnm bende 34 yaşımdayım. Konyalıyım ve Konyadayım . 8 yıl gönüllü olarak, 3 yıl da resmi olarak Kuran Kursunda hocalık yaptım. Bu yıl evde kalmak istedim ve ev hanımıyım. Evliliğimde 9 yılın içindeyim ve çocuğum yok. Böyle işte🙃

Selamlar

Takım gençleşmiş, yaşlı kaldık, ben de otuz üstüyüm, madem yaşlandık küsürat vermeyelim o zaman. Benim oğlan da bugün 20 aylık oldu, mühendisim sanırım yılbaşında işe döneceğim.

Leslie işinde ben de varım dün başladım bir ay bozmadan gideyim diyorum. Karantinada kimseyle görüşmüyorken iyi bir motivasyon.

İhtiyar heyetinin 1.azasi olaraktan leylifer 😉 diyebilirsin.44 yasinda ,mecburi ev hanimiyim💪2 oglum var ellerinizden oper😂istanbuldayim
Cnm bende 34 yaşımdayım. Konyalıyım ve Konyadayım . 8 yıl gönüllü olarak, 3 yıl da resmi olarak Kuran Kursunda hocalık yaptım. Bu yıl evde kalmak istedim ve ev hanımıyım. Evliliğimde 9 yılın içindeyim ve çocuğum yok. Böyle işte🙃

Selamlar

Takım gençleşmiş, yaşlı kaldık, ben de otuz üstüyüm, madem yaşlandık küsürat vermeyelim o zaman. Benim oğlan da bugün 20 aylık oldu, mühendisim sanırım yılbaşında işe döneceğim.

Leslie işinde ben de varım dün başladım bir ay bozmadan gideyim diyorum. Karantinada kimseyle görüşmüyorken iyi bir motivasyon.
Memnun oldummm😍😍 herkes bir sebepten evde, güzel incelmeler başarırız inşallah💪🏻😍

Yirtilinca (allah korusun)ameliyat
Allah korusun dikkat edebileceği bişeyse dikkat etsin çok. Çok geçmiş olsun
Bana dr tedavisi yok, sadece tansiyonu kontrol altında tutmaya çalışcaz dedi cnm. Ömür boyu damlaya mahkumuz. İşte ameliyatla rahatlatılırmış biraz. Ama çözüm değil dedi.
Göz zor kızlar Allah korusun geçmiş olsun. Benim de hipofiz bezimde kitle var onu takip etmezsek ve büyürse körlük riski var. Benim ki minnak bişeyken bile çok korkuyorum

A annecicegi nasıl bir detoks yapıyorsun canım dün çorbalar gördüm ama ?
kahvaltı:yumurta peynir,yesillik
ogle:1 kase corba,1 kase yogurt,salata
ara:1cesit meyve(istediginden)
aksam:1 kase corba,1 kase yogurt

ben 4 gundur yapıyorum canım birde yarin yapicam sonra baska bi beslenme sekline geçicem benim cok hoşuma gitti corba ile beslenmek ama metobolizma alismasin diye değiştircem

Selamlar

30dan sonrasını symamak lazım zaten.😆
Maaşallah oğlun büyüdü canım. Zaman bazen çok çabuk geçiyo gibi bazen de tam tersi🙂
Leslie ben de yaparım.🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶

Ya kızlar bir şey sorcam. Buzlukta 5 aydır falan balık var. Çok düşkün değiliz o yüzden 5 aydır bekliyor bizi😂😂 bugün bi yapayım artık diyorum ama birşey olmuş mudur sizce🤔🤔
Bişey olmaz canım tazeyken koyduysaniz sıkıntı yok annemler yaz sonu yazliktan eve dönerken alıyorlar kasa kasa kışın tüketiyorlar 😍

Allah korusun dikkat edebileceği bişeyse dikkat etsin çok. Çok geçmiş olsun

Göz zor kızlar Allah korusun geçmiş olsun. Benim de hipofiz bezimde kitle var onu takip etmezsek ve büyürse körlük riski var. Benim ki minnak bişeyken bile çok korkuyorum
Dikkat et cnm. Geçmiş olsun

kahvaltı:yumurta peynir,yesillik
ogle:1 kase corba,1 kase yogurt,salata
ara:1cesit meyve(istediginden)
aksam:1 kase corba,1 kase yogurt

ben 4 gundur yapıyorum canım birde yarin yapicam sonra baska bi beslenme sekline geçicem benim cok hoşuma gitti corba ile beslenmek ama metobolizma alismasin diye değiştircem
Bende metabolizma hızlandırıcı çorba içmiştim etkili gerçekten tadında güzel ama.simdi eksik malzemelerim
Kabak soğan kırmızı biber bir kaşık bulgur dereotu maydanoz nane sarımsak domates karışımı.bir çorba tadı guzel bolsa acı biber katiyordum sadece kırmızı biber eksik yapsam.mi.acaba.🙄
Senin yaptığın çorba özel birşey mi ?

Back
X