- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.101
Çok geçmiş olsun tedavisi nasıl zor mu?Reyyqn ben yesil cayi cok ve ac içemiyorum tansiyonumu etkiliyor ama glokomu bilmiyorum,gecmis olsun.oglumdada var ciddi bir goz problemi retinasi incelmis![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun tedavisi nasıl zor mu?Reyyqn ben yesil cayi cok ve ac içemiyorum tansiyonumu etkiliyor ama glokomu bilmiyorum,gecmis olsun.oglumdada var ciddi bir goz problemi retinasi incelmis![]()
Yirtilinca (allah korusun)ameliyatÇok geçmiş olsun tedavisi nasıl zor mu?
Cnm bende 34 yaşımdayım. Konyalıyım ve Konyadayım . 8 yıl gönüllü olarak, 3 yıl da resmi olarak Kuran Kursunda hocalık yaptım. Bu yıl evde kalmak istedim ve ev hanımıyım. Evliliğimde 9 yılın içindeyim ve çocuğum yok. Böyle işteBir de kızlar ben yeniyim ne isim ne yaş hiçbir şey bilmiyorum hakkınızda. Ufak bi bilgi geçer misiniz![]()
Benim telefonun uygulaması zaten ölçüyo cebime koyayım da bulaşık falan yıkarken yerimde sayayım![]()
Sizi uyaniklar siziBende aynen öyle yaptım Ocak silerken falan![]()
Yaaa çok sinsi bi hastalık değil mi? Aman dikkat edelim. İlk çıktığı zaman yüksek çıktı benimde. Bi dr.un o kadar panik yaptığını ilk defa gördüm. Görme alanı testi yapıldı mı oğluna?Yirtilinca (allah korusun)ameliyat
Bana dr tedavisi yok, sadece tansiyonu kontrol altında tutmaya çalışcaz dedi cnm. Ömür boyu damlaya mahkumuz. İşte ameliyatla rahatlatılırmış biraz. Ama çözüm değil dedi.Çok geçmiş olsun tedavisi nasıl zor mu?
İhtiyar heyetinin 1.azasi olaraktan leyliferdiyebilirsin.44 yasinda ,mecburi ev hanimiyim
2 oglum var ellerinizden oper
istanbuldayim
Cnm bende 34 yaşımdayım. Konyalıyım ve Konyadayım . 8 yıl gönüllü olarak, 3 yıl da resmi olarak Kuran Kursunda hocalık yaptım. Bu yıl evde kalmak istedim ve ev hanımıyım. Evliliğimde 9 yılın içindeyim ve çocuğum yok. Böyle işte![]()
Memnun oldummmSelamlar
Takım gençleşmiş, yaşlı kaldık, ben de otuz üstüyüm, madem yaşlandık küsürat vermeyelim o zaman. Benim oğlan da bugün 20 aylık oldu, mühendisim sanırım yılbaşında işe döneceğim.
Leslie işinde ben de varım dün başladım bir ay bozmadan gideyim diyorum. Karantinada kimseyle görüşmüyorken iyi bir motivasyon.
Allah korusun dikkat edebileceği bişeyse dikkat etsin çok. Çok geçmiş olsunYirtilinca (allah korusun)ameliyat
Göz zor kızlar Allah korusun geçmiş olsun. Benim de hipofiz bezimde kitle var onu takip etmezsek ve büyürse körlük riski var. Benim ki minnak bişeyken bile çok korkuyorumBana dr tedavisi yok, sadece tansiyonu kontrol altında tutmaya çalışcaz dedi cnm. Ömür boyu damlaya mahkumuz. İşte ameliyatla rahatlatılırmış biraz. Ama çözüm değil dedi.
Bende dün aldırdım eşimeMigrosdan siparis verdim lahanam.sali gunu geliyor![]()
kahvaltı:yumurta peynir,yesillikA annecicegi nasıl bir detoks yapıyorsun canım dün çorbalar gördüm ama ?
30dan sonrasını symamak lazım zaten.Selamlar
Takım gençleşmiş, yaşlı kaldık, ben de otuz üstüyüm, madem yaşlandık küsürat vermeyelim o zaman. Benim oğlan da bugün 20 aylık oldu, mühendisim sanırım yılbaşında işe döneceğim.
Leslie işinde ben de varım dün başladım bir ay bozmadan gideyim diyorum. Karantinada kimseyle görüşmüyorken iyi bir motivasyon.
kesinlikeYaa insan nasıl mutlu bir sabaha uyanıyor değil mi öyle olunca
Ben de 5 dk içinde başlıyorumm![]()
6 ay kalabiliyor diye biliyorum canımYa kızlar bir şey sorcam. Buzlukta 5 aydır falan balık var. Çok düşkün değiliz o yüzden 5 aydır bekliyor bizibugün bi yapayım artık diyorum ama birşey olmuş mudur sizce
![]()
Bişey olmaz canım tazeyken koyduysaniz sıkıntı yok annemler yaz sonu yazliktan eve dönerken alıyorlar kasa kasa kışın tüketiyorlarYa kızlar bir şey sorcam. Buzlukta 5 aydır falan balık var. Çok düşkün değiliz o yüzden 5 aydır bekliyor bizibugün bi yapayım artık diyorum ama birşey olmuş mudur sizce
![]()
Dikkat et cnm. Geçmiş olsunAllah korusun dikkat edebileceği bişeyse dikkat etsin çok. Çok geçmiş olsun
Göz zor kızlar Allah korusun geçmiş olsun. Benim de hipofiz bezimde kitle var onu takip etmezsek ve büyürse körlük riski var. Benim ki minnak bişeyken bile çok korkuyorum
Bende metabolizma hızlandırıcı çorba içmiştim etkili gerçekten tadında güzel ama.simdi eksik malzemelerimkahvaltı:yumurta peynir,yesillik
ogle:1 kase corba,1 kase yogurt,salata
ara:1cesit meyve(istediginden)
aksam:1 kase corba,1 kase yogurt
ben 4 gundur yapıyorum canım birde yarin yapicam sonra baska bi beslenme sekline geçicem benim cok hoşuma gitti corba ile beslenmek ama metobolizma alismasin diye değiştircem
Sağol cnm