- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.281
Oyy ama pek tatlıdır. Fotoda nasıl şirin gözüküyorİnşallah kuzum
Bol bol sabırbende hiç sabırlı bir insan değilim oğlumda katmerli zor işte :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy ama pek tatlıdır. Fotoda nasıl şirin gözüküyorİnşallah kuzum
Bol bol sabırbende hiç sabırlı bir insan değilim oğlumda katmerli zor işte :)
Sağol ablasıOyy ama pek tatlıdır. Fotoda nasıl şirin gözüküyorgözler boncuk boncuk
MaşaAllah diyeyimSağol ablası ☺☺
Kesin 7000 olmuştur o
GünaydınnGünaydınlar ♥ berbat bir gece geçirdim yine bu oglum askere giderken mi uyumayı öğrenecek![]()
Oo hemde ne yürümek
İyi bariGünaydınnkeşke uyanınca kendi kendine oynasa
Oo hemde ne yürümekyok kız yeni uyandım
Kızlar bi kitap okuma etkinliğine katıldım bğtün vaktimi ona harcıyorum buraya bakamadım.
Sizi aldatmışım gibi hissediyorummesajları da okumak epey vaktimi aldı yarın sabah görüşürüz. Menümü yazayım öteye
Sağol ortiiiimmm.Oooo 3. Sen oldun o halde![]()
maşallah ortim
1 buçuktu galiba yattığımda. Sabah da sağolsun Ceren erkenci 7.30da uyandırdı. Ama o kadar muhteşem uyandırıyor ki. Odasının kapısını açtığında anlıyorum Ceren geliyo. Pıt pıt koştura koştura yanıma geliyo şap diye öpüyo gel de uyanma. O öpücük pilimi anında dolduruyoAy kuzum sen kaçta yattın kaçta kalktın![]()
Yaaa maşallah
Ben de yeni kitaba başladım. Kitap durmadan beni çağırıyor gel oku diyo ama spor da yapmak lazım. Ev çocuklar koca spor kitap beşgeninin ortasında kaldım
Sağol ortiiiimmm.
1 buçuktu galiba yattığımda. Sabah da sağolsun Ceren erkenci 7.30da uyandırdı. Ama o kadar muhteşem uyandırıyor ki. Odasının kapısını açtığında anlıyorum Ceren geliyo. Pıt pıt koştura koştura yanıma geliyo şap diye öpüyo gel de uyanma. O öpücük pilimi anında dolduruyo.
Ahh şuan bende çok isterdim annemle babamın yanında olmayıGünaydın, dün menü ve spor paylaşımı yapmadım çünkü bugün de başlayabilirmişim öyle denmiştipazartesiler önemli tabi
çocuk muhabbetinde yazabileceğim tek şey sizi ayakta alkışlıyorum
bekarlık sultanlıktır
![]()
Günaydın aynen canim bugün itibariyle baslayabilirsinGünaydın, dün menü ve spor paylaşımı yapmadım çünkü bugün de başlayabilirmişim öyle denmiştipazartesiler önemli tabi
çocuk muhabbetinde yazabileceğim tek şey sizi ayakta alkışlıyorum
bekarlık sultanlıktır
![]()
Hoşgeldin canım aramizaHa güncel kilom 75 boyunda 1.57![]()
Ahhhh nerde en çok işi uyanınca yaptıriyor banaGünaydınnkeşke uyanınca kendi kendine oynasa
![]()
Ah kuzum Allah yardımcın olsun. Uykusuzluk çok yorucu birşey. Ama ben inanıyorum yakın bir zamanda düzelmeye başlayacak.Günaydınlar ♥ berbat bir gece geçirdim yine bu oglum askere giderken mi uyumayı öğrenecek![]()
Bende yazdan umutluyum tabi su koronolar giderseAh kuzum Allah yardımcın olsun. Uykusuzluk çok yorucu birşey. Ama ben inanıyorum yakın bir zamanda düzelmeye başlayacak.
Bana şimdi bunları okumak çok tatlı bişey gibi geliyor ama sana sormak lazım nasıl bi his uyandırdığınıAhhhh nerde en çok işi uyanınca yaptıriyor bana
Gözünü açıyor karşıda kitaplığı Aaaa bana şu kirmzii kitabı okur musunnn
Anne çis
Anne süt
Anne yemek
Anne inşaat yapalım hamur yapalim boylee peşpeşe gözümuzu actigimizin ilk yarim saatinde herşeyi yapmış oluyoruz bunların![]()