Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınn 💜 keşke uyanınca kendi kendine oynasa 😔

Oo hemde ne yürümek 🤪 yok kız yeni uyandım
İyi bari😅
bugün eşe kızma sinir olma sırası bende galiba. Çok uykusuzum modum çok düşük. Sabaha kadar uyumadı ve kendi uyumayınca benim de uyumama izin vermez. Ses yapar yatakta hoplar. Kapıyı hızla açıp kapatır. Film izler sesli sesli😡

Kızlar bi kitap okuma etkinliğine katıldım bğtün vaktimi ona harcıyorum buraya bakamadım.
Sizi aldatmışım gibi hissediyorum 😁 mesajları da okumak epey vaktimi aldı yarın sabah görüşürüz. Menümü yazayım öteye
😆
Ben de yeni kitaba başladım. Kitap durmadan beni çağırıyor gel oku diyo ama spor da yapmak lazım. Ev çocuklar koca spor kitap beşgeninin ortasında kaldım😂😂😂😂😂

Oooo 3. Sen oldun o halde :KK9: :KK9: maşallah ortim
Sağol ortiiiimmm. 😘

Ay kuzum sen kaçta yattın kaçta kalktın 🙄
1 buçuktu galiba yattığımda. Sabah da sağolsun Ceren erkenci 7.30da uyandırdı. Ama o kadar muhteşem uyandırıyor ki. Odasının kapısını açtığında anlıyorum Ceren geliyo. Pıt pıt koştura koştura yanıma geliyo şap diye öpüyo gel de uyanma. O öpücük pilimi anında dolduruyo😆.

😆
Ben de yeni kitaba başladım. Kitap durmadan beni çağırıyor gel oku diyo ama spor da yapmak lazım. Ev çocuklar koca spor kitap beşgeninin ortasında kaldım😂😂😂😂😂

Sağol ortiiiimmm. 😘

1 buçuktu galiba yattığımda. Sabah da sağolsun Ceren erkenci 7.30da uyandırdı. Ama o kadar muhteşem uyandırıyor ki. Odasının kapısını açtığında anlıyorum Ceren geliyo. Pıt pıt koştura koştura yanıma geliyo şap diye öpüyo gel de uyanma. O öpücük pilimi anında dolduruyo😆.
Yaaa maşallah 😍

Günaydın, dün menü ve spor paylaşımı yapmadım çünkü bugün de başlayabilirmişim öyle denmişti 🙈 pazartesiler önemli tabi 😍 çocuk muhabbetinde yazabileceğim tek şey sizi ayakta alkışlıyorum 👏👏😍 bekarlık sultanlıktır 😂
Ahh şuan bende çok isterdim annemle babamın yanında olmayı☹️

Günaydın, dün menü ve spor paylaşımı yapmadım çünkü bugün de başlayabilirmişim öyle denmişti 🙈 pazartesiler önemli tabi 😍 çocuk muhabbetinde yazabileceğim tek şey sizi ayakta alkışlıyorum 👏👏😍 bekarlık sultanlıktır 😂
Günaydın aynen canim bugün itibariyle baslayabilirsin
Bekarlık bencede kesinlikle sultanlıkkkkkk 🙄😍😍

Günaydınn 💜 keşke uyanınca kendi kendine oynasa 😔
Ahhhh nerde en çok işi uyanınca yaptıriyor bana
Gözünü açıyor karşıda kitaplığı Aaaa bana şu kirmzii kitabı okur musunnn
Anne çis
Anne süt
Anne yemek
Anne inşaat yapalım hamur yapalim boylee peşpeşe gözümuzu actigimizin ilk yarim saatinde herşeyi yapmış oluyoruz bunların 😑😑😑😑

Ahhhh nerde en çok işi uyanınca yaptıriyor bana
Gözünü açıyor karşıda kitaplığı Aaaa bana şu kirmzii kitabı okur musunnn
Anne çis
Anne süt
Anne yemek
Anne inşaat yapalım hamur yapalim boylee peşpeşe gözümuzu actigimizin ilk yarim saatinde herşeyi yapmış oluyoruz bunların 😑😑😑😑
Bana şimdi bunları okumak çok tatlı bişey gibi geliyor ama sana sormak lazım nasıl bi his uyandırdığını😁

Back
X