• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nerede yürüyorsun da 10 bin adım oluyor yahu. Bak dışarı çıkacağım ha :KK70:
Yok yahu o gaza getirmek içindi :KK70:
Ben bir çözebilsem ne yaparsam daha çok adım atarım evin içinde ortalığı kasıp kavuracağım. Kapışalım istersen ne olacak ki en fazla kaybederim :) ama hemen söyleyeyim ben 10 binin çok uzağındayım :)
Ben müziği son ses açıp sanki konser veriyomuşcasına coşuyorum. Halıları da kaldırdım arada koşup koşup kayıyorum eğlence çıkarıyorum kendime 😂

Yürüyüş yarışması nasıl oluyor
Bugün evlerde yürüyorz telefondan adım sayar açıp. İş yaparken falan yerimizde adımlıyoruz akşam 10dan sonra herkes kaç adım attığını paylaşıyo birinciyi buluyoruz. Pazartesi çarşamba ve cuma günleri yapıyoruz

Yok yahu o gaza getirmek içindi :KK70:

Ben müziği son ses açıp sanki konser veriyomuşcasına coşuyorum. Halıları da kaldırdım arada koşup koşup kayıyorum eğlence çıkarıyorum kendime 😂
Ya ben de hala mutfakta çizgi oynayacağım. Bir iki zıplıyorum kaçıyorum şimdilik. Çünkü halıyı kaldırmadım yerim dar :) Bir başlarsam çok eğleneceğime eminim.

Günlük toplam adım sayısına mı bakılıyor, yoksa düzenli atılan adımlara mı?

Ben çok mu soru soruyorum acaba :)
Evde hareketi arttırmak adına canım gün içinde attığın adımlar. Ama tabi arkadaşlar günlük işleri yaparken yerlerinde sayıyor adımlıyorlar. Benim ev küçük çok yapamıyorum bu şekilde ama leslie yapıyorum koşubandında yürüyorum ben de.

Koşubandına çık denizcim sen halledersin. Bu arada leslileri 45 dk ise 4500 adım olarak hesap ediyoruz. Adımsayar kullanıyorsan sorun yok gerçi
Koşu bandına öğleden sonra geçerim zAten ama 15 dakika cardio yapıyorum ben onda sadece. Bakalım kaç adım edecek. Leslie adım sayısı var demek neyse telefonla Leslie yapmaktan kurtuldum :) akıllı saat olmadığı için telefonu kullanıyordum.

Evde hareketi arttırmak adına canım gün içinde attığın adımlar. Ama tabi arkadaşlar günlük işleri yaparken yerlerinde sayıyor adımlıyorlar. Benim ev küçük çok yapamıyorum bu şekilde ama leslie yapıyorum koşubandında yürüyorum ben de.

Benim evimde pek büyük sayılmaz, taktım kulaklığı işimi de bitirdim zaten yürüyorum bakalım adımsayara bakmadan :)

Benim evimde pek küçük cnm. Sadece kendi etrafımda yürüyor gibi oluyorum başım dönüyor bi süre sonra ama güzel oluyor 🤭

pawlover pawlover nerdesiiinn. Yürüyüşleri sen güzel ateşliyorsun 10000 adım yaptın mı 😉😉😉

Bugün yarış günü olduğu İçin ben de gazdayım. Şimdiye kadar 7500 adım yaptım en fazla. Bakalım ne olacak. Olmazsa üstüne eliptik de yaparım akşam.😃

Back
X