- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #340.761
Saat 10da yazıyoruz cnmPeki ne zaman yazacağız adım sayımızı ? Saat kaça kadar bildirmemiz gerekiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 10da yazıyoruz cnmPeki ne zaman yazacağız adım sayımızı ? Saat kaça kadar bildirmemiz gerekiyor.
Aslında bizde öyleyizTamam bu hafta listeye yansıyacak son kez anladığım kadarıyla izin dönüşü koşul nedir elimden geleni yaparım bu günden itibaren çok üzülüyorum cidden ama düzenim tamamen bozuldu 1 aydır yerimde sayıyorum resmen
İnşallah almam hatta vermiş olarak geri dönerim işe başlasam bütün sıkıntılarım düzelecek çok istikrarlıydım işteyken bir şekilde gidiyordu şu emzirme sürecim de sonlanır o arada insülin direnci hapımı kullanmaya başlarım böyle açlık krizlerim olmaz en azındanAslında bizde öyleyizaynen bu hafta son kez listeyi etkileyecek canım
İzin dönüşü eski kilonda olman gerekiyor veya 3 aydan fazla zaman geçip %5ustu kilo.aldiysan aradaki etap sayısını bölüp yine girebiliyorsun ama dediğim gibi bunun için min 3 ay şartı var.kilo almazsan böyle bir sıkıntı olmaz![]()
Menüleri ve sporumuzu başka bir sayfaya mı yazıyoruz peki ne hepsini de saat 10 da mıSaat 10da yazıyoruz cnm
Canım yürüyüşler 10 da. Ama menü ve sporu ne zaman müsait olursan gün bitmeden yazman gerekiyor. 1. Sayfada sayfa ekli, oraya bak göreceksin:)Menüleri ve sporumuzu başka bir sayfaya mı yazıyoruz peki ne hepsini de saat 10 da mı![]()
Canım bende özlüyorum kafa dağıtmaktan ziyade bu hafta eşim evde bende o.evdeyken kendime hergun bir iş çıkardım cam silme halı yıkama vs o yüzden de giremiyorum çoğunlukla haftaya normal akışıma dönerim bu hafta çok onemli ceza alirsak gerçekten çokeriz
Tm cnm inşallahCanım bende özlüyorum kafa dağıtmaktan ziyade bu hafta eşim evde bende o.evdeyken kendime hergun bir iş çıkardım cam silme halı yıkama vs o yüzden de giremiyorum çoğunlukla haftaya normal akışıma dönerim bu hafta çok onemli ceza alirsak gerçekten çokeriz
İmkanı olan Çarşamba perşembe detoks yapsın![]()
Buraya canım hoşgeldin buaradaBir an önce sistemi çözsem iyi olacak soru yağmuruna tutuyorum :)
Ben bugün çok yapamadım çünkü şarj makinem bozuldu sanirim çok çok yavaş şarj ediyor telefon aksama kadr şarjdaydı. Ama. Önceki günlerde koşu bandında 1 saat yürüyüş 45 dk leslie geriye kalanıda evin icinde dolaşarak yaptım ama bildiğin aksama kadar hiç oturmadan ancak oluyor.Azıcık ip ucu versene bana ya evde nasıl daha çok adım atacağızsabah Leslie yaptım 45 dakika adım sayısını hiç beğenmedim. Ah ah parkta olmak vardı şimdi :)
Sen de hoşgeldin yavrum nerelerdesin yahuu özledikBuraya canım hoşgeldin buarada
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Ayrıca kolay gelsin cnm.Canım bende özlüyorum kafa dağıtmaktan ziyade bu hafta eşim evde bende o.evdeyken kendime hergun bir iş çıkardım cam silme halı yıkama vs o yüzden de giremiyorum çoğunlukla haftaya normal akışıma dönerim bu hafta çok onemli ceza alirsak gerçekten çokeriz
İmkanı olan Çarşamba perşembe detoks yapsın![]()
Teşekkür ederim çok hoş buldum :)Buraya canım hoşgeldin buarada
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Sen de hoşgeldin yavrum nerelerdesin yahuu özledik![]()
Ne güzel bende bisikletin cok faydasını gördüm simdi normal.duzeyde yapabilirsin ama sonra bir hızlı bir normal modda çevir.cok faydalı oluyor hızlı modda nabız baya çıksın ama gencsin sen oynat o kalbiKızlar vallahi süpersiniz bu adım yarışlarının takıma çok faydası olcak bence. Ben yürüyemiyorum ama evde koşu bandım yokbisikletim var onun yerine bsiklet yapayım ben de bugüün
![]()
Evet başka şehirden bir arkadaşımız bize gelmişti. sokağa çıkma yasağına bizde yakalandı :) bir aydır beraberiz yasak kalkana kadar gidemeyecek. Normalde bu Pazar bitiyor ama çarşamba günü yeni toplantı olacak 3 Mayıs’a kadar uzatılacak gibi duruyor ilk etapta.. daha fazlası da olabilir. Ama bir yandan da kademli dönüş tartışılıyor bakalım göreceğiz..