• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam bu hafta listeye yansıyacak son kez anladığım kadarıyla izin dönüşü koşul nedir elimden geleni yaparım bu günden itibaren çok üzülüyorum cidden ama düzenim tamamen bozuldu 1 aydır yerimde sayıyorum resmen
Aslında bizde öyleyiz :KK43: aynen bu hafta son kez listeyi etkileyecek canım
İzin dönüşü eski kilonda olman gerekiyor veya 3 aydan fazla zaman geçip %5ustu kilo.aldiysan aradaki etap sayısını bölüp yine girebiliyorsun ama dediğim gibi bunun için min 3 ay şartı var.kilo almazsan böyle bir sıkıntı olmaz 😍

Aslında bizde öyleyiz :KK43: aynen bu hafta son kez listeyi etkileyecek canım
İzin dönüşü eski kilonda olman gerekiyor veya 3 aydan fazla zaman geçip %5ustu kilo.aldiysan aradaki etap sayısını bölüp yine girebiliyorsun ama dediğim gibi bunun için min 3 ay şartı var.kilo almazsan böyle bir sıkıntı olmaz 😍
İnşallah almam hatta vermiş olarak geri dönerim işe başlasam bütün sıkıntılarım düzelecek çok istikrarlıydım işteyken bir şekilde gidiyordu şu emzirme sürecim de sonlanır o arada insülin direnci hapımı kullanmaya başlarım böyle açlık krizlerim olmaz en azından

Canım bende özlüyorum kafa dağıtmaktan ziyade bu hafta eşim evde bende o.evdeyken kendime hergun bir iş çıkardım cam silme halı yıkama vs o yüzden de giremiyorum çoğunlukla haftaya normal akışıma dönerim bu hafta çok onemli ceza alirsak gerçekten çokeriz
İmkanı olan Çarşamba perşembe detoks yapsın 🤗

Canım bende özlüyorum kafa dağıtmaktan ziyade bu hafta eşim evde bende o.evdeyken kendime hergun bir iş çıkardım cam silme halı yıkama vs o yüzden de giremiyorum çoğunlukla haftaya normal akışıma dönerim bu hafta çok onemli ceza alirsak gerçekten çokeriz
Tm cnm inşallah

Bir an önce sistemi çözsem iyi olacak soru yağmuruna tutuyorum :)
Buraya canım hoşgeldin buarada

Azıcık ip ucu versene bana ya evde nasıl daha çok adım atacağız 😂 sabah Leslie yaptım 45 dakika adım sayısını hiç beğenmedim. Ah ah parkta olmak vardı şimdi :)
Ben bugün çok yapamadım çünkü şarj makinem bozuldu sanirim çok çok yavaş şarj ediyor telefon aksama kadr şarjdaydı. Ama. Önceki günlerde koşu bandında 1 saat yürüyüş 45 dk leslie geriye kalanıda evin icinde dolaşarak yaptım ama bildiğin aksama kadar hiç oturmadan ancak oluyor.

Ben erken uyandım güya ama sersem gibiydim, uyumayip oyalicam kendimi diyodum sızmışım resmen. 1 buçuk saat uyumuşum sonra kalktım hemen açık havada yürüyüşe çıktım kendime gelmek icin. Bu süreçte Allah'tan böyle cikabilecegim bir yerde oturuyorum dedim neden daha önce çıkıp kendime gelmediysem🙄 günlerdir düşüktü modum, bugün yukseltmis oldum💪🏻

Sen de hoşgeldin yavrum nerelerdesin yahuu özledik😍

Ayrıca kolay gelsin cnm.

Teşekkür ederim çok hoş buldum :)

Screenshot_2020-04-13-20-26-04-200_com.android.chrome.webp

• Birde ben ekleyeyim derece yapmasi gereken takımlar :KK70:

Detoks ve beslenme önerileri

• Öğün sayısını artırın: 3 saat arayla yemek yemeye özen gösterin. Böylece sindirim sorunlarınız en aza inecektir. 1 öğünde sebze, diğer öğünde haşlama, ızgara tavuk, et veya balığı düzenli saatlerde ve 3 saati geçmeyecek aralıklarla tüketmemiz gerekir.
  • Bol bol su için: Su içmek vücutta yorgunluk ve hormonal değişikliklerden dolayı oluşabilecek ödemin atılması için çok önemlidir. Günlük su tüketimi 10-12 bardak arası olmalıdır.
  • Kafein ve alkol içeren içeceklerden uzak durun veya azaltın: Bu içecekler de vücuttaki ödemi arttırır. Bunların yerine sodyum miktarı az olan; soda, süt veya ayran için.
  • Rahat bir uyku uyumaya çalışın: Yatmadan önce sindirime yardımcı çaylar (rezene,yeşil çay) için.
  • Çok tuzlu yemekten kaçının: Vücutta fazla tuz yorgunluğa yol açar.
  • Yürüyüş yapın: Sağlığınız için günlük 30 dakika hafif tempoda bir yürüyüş ile 100-150 kalori arasında yakabilirsiniz. Kısa bir yürüyüş hormonal dengeyi düzenler, metabolizmayı hızlandırır.
  • B vitamini alın: Stresi azaltmak için B grubu vitaminlere yönelmeliyiz. Tahıllı ekmekler, et, süt yeşil yapraklı besinlerde bol miktarda B vitamini alabilirsiniz.
  • C vitamini yüksek besinleri tercih edin: Maydanoz, biber, turunçgiller, çilek, kivi, brokoli, kereviz.
  • Bol bol taze meyve tüketin: Taze meyveleri günde 3 porsiyon tüketin.
  • Mevsim sebzelerini tüketmeye çalışın: Taze mevsim sebzelerinden 2 porsiyon tüketin.
  • En az 2 su bardağı süt, yoğurt, ayran veya kefir tüketmeliyiz.

Kızlar vallahi süpersiniz bu adım yarışlarının takıma çok faydası olcak bence. Ben yürüyemiyorum ama evde koşu bandım yok :KK43: bisikletim var onun yerine bsiklet yapayım ben de bugüün 💪
Ne güzel bende bisikletin cok faydasını gördüm simdi normal.duzeyde yapabilirsin ama sonra bir hızlı bir normal modda çevir.cok faydalı oluyor hızlı modda nabız baya çıksın ama gencsin sen oynat o kalbi ♥️♥️

Evet başka şehirden bir arkadaşımız bize gelmişti. sokağa çıkma yasağına bizde yakalandı :) bir aydır beraberiz yasak kalkana kadar gidemeyecek. Normalde bu Pazar bitiyor ama çarşamba günü yeni toplantı olacak 3 Mayıs’a kadar uzatılacak gibi duruyor ilk etapta.. daha fazlası da olabilir. Ama bir yandan da kademli dönüş tartışılıyor bakalım göreceğiz..

Ah çok zor olmuş yaa🙈

Back
X