• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Etkili cezalar ve oduller gerekir.meaela 3 cuma kilo veremeyen,haftada 2 kere kacamagi olan,1 hafta menu yazmayan vb. mecburi izne cikarilsin,bunlarin tam tersine de odul bir gun menu yazmayip serbest gun olsun, sporada uygulqnabilir puan sınırı koyarak
Bunlar genel topik kuralı olmalı zaten 💪🏻 ben cuma kilo vermelerinden değil de pazartesiden pazara yarışma sporlarından bahsediyorum:) ödül konmalı ki daha çok spor yapılsın diye

Kızlar kızlar ne yapıyorsunuz bir suskun bugün herkes🙄
Ben birşeyler düşündüm ama bazı ayrıntılar için görüşleriniz lazim:)
Diyorum ki bu yarış işlerini biraz daha heyecanlı ve rekabetli bir işe çevirelim. Herkes sonuçlarını buraya değil de mesaj olarak bana yazsa sonra ben aciklasam 2 gündür açıkladığım gibi. 1 haftanın sonunda toplamda en fazla adımı ve zıplamayı yapana tek bir öğünde istediği bir şeyi yeme hakkı verilse? Ama bunun için kesinlikle normal zamanda kaçamak yapmamamiz gerekiyor tabi ki.
Burada kaçamağı haketmemiz gerekiyor.
En fazla sporu yaptığınız haftaya kadar hiç kaçamağa yönelmemek gerekiyor ki yarışmaların bir anlamı olsun. Ne dersiniz?
Yani başka bir şey de onerebilirsiniz internet üzerinden başka bir ödül düşünemedim😂😂
Bu şekilde olursa herkes daha heyecanlı daha motive, spor yapmaya daha hevesli, kaçamak yapmayıp kaçamağı haketmeye endeksli oluruz diye düşündüm?
Valla yediğim lokmalar sayılı böyle olursa ben hiç bişey yemem artık galiba 😅 spora gelince öyle üstün bi performans yapamam. Yani benden çok bi yarışcı olmaz🥴

Kızlar kızlar ne yapıyorsunuz bir suskun bugün herkes🙄
Ben birşeyler düşündüm ama bazı ayrıntılar için görüşleriniz lazim:)
Diyorum ki bu yarış işlerini biraz daha heyecanlı ve rekabetli bir işe çevirelim. Herkes sonuçlarını buraya değil de mesaj olarak bana yazsa sonra ben aciklasam 2 gündür açıkladığım gibi. 1 haftanın sonunda toplamda en fazla adımı ve zıplamayı yapana tek bir öğünde istediği bir şeyi yeme hakkı verilse? Ama bunun için kesinlikle normal zamanda kaçamak yapmamamiz gerekiyor tabi ki.
Burada kaçamağı haketmemiz gerekiyor.
En fazla sporu yaptığınız haftaya kadar hiç kaçamağa yönelmemek gerekiyor ki yarışmaların bir anlamı olsun. Ne dersiniz?
Yani başka bir şey de onerebilirsiniz internet üzerinden başka bir ödül düşünemedim😂😂
Bu şekilde olursa herkes daha heyecanlı daha motive, spor yapmaya daha hevesli, kaçamak yapmayıp kaçamağı haketmeye endeksli oluruz diye düşündüm?
Odul cok iyiymis 🤣🤣bana bunlarla gelin 👍👍🤣🤣
[/QUOTE]
Anam ödülü duyunca hilal'in gözü döndü. 1.olma hayalim de söndü 😂😂😂😂😂

Ama ondan fazlasını yapamam☹
Daha ne yapacan oralara yaklasan yok zaten 😂😂
Kabakcilarr napiyorsunuzz tekmil verin bakiiim😂
Bisey fark ettim bugun persembe gunleri ekstra daha cok acikiyorum ben hatta hic kendimi tok hissetmiyorum🙈🙈vakit gecsin diye spor yapacagim simdi. Istedigim sonucu alirsam kendime odul verecegim yarin onunla motive ediyoum kendimi

Elifcig93 Elifcig93 cuma gunu verdiğin sozleri hatırlatırım canım lütfen bu güzel takimi yarı yolda bırakma biz seni bırakmamak için çok caba verdik birlikte mezuniyetini gormek istiyoruz.gectigimiz cuma 1,2 kg artı gelmiştin bu cuma senden çok çok guzel bir eksi bekliyoruz

@toplight
Selam kızlar,
Diyete devam ediyorum Hatta geçen haftaya göre eksiye girdim bile. Ama işyerinde tüm pozisyonlara vardiya sistemi geldi. Çok düzensizim gerçekten. Paylaşım yapamıyorum. sizi de zor durumda bırakmak istemiyorum.
Ben diyete devam edicem. 8 aydır uğraşıyorum. Bi hafta kötü geçti diye bırakamam zaten. Ama takım kurallarına istemeden de olsa uyamıyorum. O yüzden izine ayrılmak istiyorum. Yeniden düzene girince yine gelmek isterim tabi.
Buradaki sohbeti çok özledim gerçekten.
Tekrar kusura bakmayın. En az ne kadar süre izine ayrılabiliyorum?

[IMG alt="toplight"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/60/60804.jpg?1418308689[/IMG] toplight

Selam kızlar,
Diyete devam ediyorum Hatta geçen haftaya göre eksiye girdim bile. Ama işyerinde tüm pozisyonlara vardiya sistemi geldi. Çok düzensizim gerçekten. Paylaşım yapamıyorum. sizi de zor durumda bırakmak istemiyorum.
Ben diyete devam edicem. 8 aydır uğraşıyorum. Bi hafta kötü geçti diye bırakamam zaten. Ama takım kurallarına istemeden de olsa uyamıyorum. O yüzden izine ayrılmak istiyorum. Yeniden düzene girince yine gelmek isterim tabi.

[IMG alt="toplight"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/60/60804.jpg?1418308689[/IMG] toplight
Bizler de seni özlüyoruz canım. Ama zor zamanlardan geçiyoruz. Biz evde oturduğumuz halde zorlanıyoruz senin çok normal. İzin süresi en az iki hafta canım. Burdan ayrıldığın kiloda yada altında olman gerekiyo diye biliyorum.

Cigneme istegi doguyo bendede boyle detokslarda.aldim biraz maydanoz cigniyorum🙄
Daha ne yapacan oralara yaklasan yok zaten 😂😂

Bisey fark ettim bugun persembe gunleri ekstra daha cok acikiyorum ben hatta hic kendimi tok hissetmiyorum🙈🙈vakit gecsin diye spor yapacagim simdi. Istedigim sonucu alirsam kendime odul verecegim yarin onunla motive ediyoum kendimi

Selam kızlar,

Elifcim çıkarsan en az 2 hafta giremiyorsun ama izin için yarın son kez bildirim yapmani rica ediyorum cumadan sonra ayıralım seni olur mu
Diyetini aynen dediğin gibi bırakma hiç.kilo almazsan 2 hafta sonrasında direk listeye geri gelebiliyorsun

Back
X