• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne demek değiliz 😒Ee onlar nasıl veriyorlar o kadar herkes 1er 2şer kilo mu veriyor haftada 😒
Var verenler sadece su içiyolar filan. Yüzdeleri çok iyi 😒 A annecicegi güzel bi eksiyle gelirse oluruz belki şuanki durum adına konuştum ben

Ne demek değiliz 😒Ee onlar nasıl veriyorlar o kadar herkes 1er 2şer kilo mu veriyor haftada 😒
Demekki aç geziyorlar geri alacak olmaları falan önemli değil şimdi verdikten sonra. Ya da gerçekten aşırı kilolulardır hızlı hızlı gidiyordur 😂
Ben bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.
Öyle bişey varsa aslında iyi olur ya şu içerek kilo vermek olur mu bi zaman sonra ne olur o vücuda

Demekki aç geziyorlar geri alacak olmaları falan önemli değil şimdi verdikten sonra. Ya da gerçekten aşırı kilolulardır hızlı hızlı gidiyordur 😂

Öyle bişey varsa aslında iyi olur ya şu içerek kilo vermek olur mu bi zaman sonra ne olur o vücuda
Hele ki.boyle bir zamanda hiç canlarinida dusunmuyorlar

Aşırı kilolular mı diye bi stalk yaptım ama aşırı da değiller , muhtemelen dedikleri gibi suyla geziyolar sadece. Evet kalıcı olmıcak bu kilolar ama öyle yapmasınlar bizi geçmesinler 😂

Back
X