- 23 Mart 2016
- 29.722
- 90.104
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #341.801
Amaninnİkinci de değiliz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaninnİkinci de değiliz![]()
Var verenler sadece su içiyolar filan. Yüzdeleri çok iyiNe demek değilizEe onlar nasıl veriyorlar o kadar herkes 1er 2şer kilo mu veriyor haftada
![]()
Ne demek değilizEe onlar nasıl veriyorlar o kadar herkes 1er 2şer kilo mu veriyor haftada
![]()
Ben bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.Var verenler sadece su içiyolar filan. Yüzdeleri çok iyiA annecicegi güzel bi eksiyle gelirse oluruz belki şuanki durum adına konuştum ben
Ben bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.Var verenler sadece su içiyolar filan. Yüzdeleri çok iyiA annecicegi güzel bi eksiyle gelirse oluruz belki şuanki durum adına konuştum ben
Bütün gün limonlu su içersenBunu ben de anlayamıyorum ne yapsak o kadar gitmiyor cidden gizliden stalklayacağım ben de artık![]()
Ben de düşündüm de kurallarda böyle bişey var mı ki? Yani yarışma için sağlığımızdan vermek yanlış olmaması lazımBen bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.
Demekki aç geziyorlar geri alacak olmaları falan önemli değil şimdi verdikten sonra. Ya da gerçekten aşırı kilolulardır hızlı hızlı gidiyordurNe demek değilizEe onlar nasıl veriyorlar o kadar herkes 1er 2şer kilo mu veriyor haftada
![]()
Öyle bişey varsa aslında iyi olur ya şu içerek kilo vermek olur mu bi zaman sonra ne olur o vücudaBen bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.
Aaa öyle mi? Ama o kilo gidiyor demek değilki.Bütün gün limonlu su içersen![]()
Sağlıklı değil kii. Oruç geliyo zaten hemen hemen aynı saatlerde yicek artık herkes bakalım o zaman ne olcakBen bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.
Hele ki.boyle bir zamanda hiç canlarinida dusunmuyorlarDemekki aç geziyorlar geri alacak olmaları falan önemli değil şimdi verdikten sonra. Ya da gerçekten aşırı kilolulardır hızlı hızlı gidiyordur
Öyle bişey varsa aslında iyi olur ya şu içerek kilo vermek olur mu bi zaman sonra ne olur o vücuda
Aşırı kilolular mı diye bi stalk yaptım ama aşırı da değiller , muhtemelen dedikleri gibi suyla geziyolar sadece. Evet kalıcı olmıcak bu kilolar ama öyle yapmasınlar bizi geçmesinlerDemekki aç geziyorlar geri alacak olmaları falan önemli değil şimdi verdikten sonra. Ya da gerçekten aşırı kilolulardır hızlı hızlı gidiyordur
Öyle bişey varsa aslında iyi olur ya şu içerek kilo vermek olur mu bi zaman sonra ne olur o vücuda
Yaa her şey takım içinNasıl da çabalar Allahmmm. Gerçekten çok tatlısın ya![]()
Tabi ki itiraz edilmeli, sadece su içerek kim yağdan kilo vermiş Allah aşkına.Ben bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.
Bayılana kadarBizde eski bi arkadaşın dediği gibi öğlen birde son yemeği yiyip 3 saat ağırlıklı cardio mu yapalım yağni![]()
Hep veriyolar menüleri su zatenAslında haftada 1-1.5 normal de her zaman da öyle veremez tabi insan
O detayı atlamışım bakBayılana kadar![]()