• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa amaan boşverin koca dertlerini. En iyisi de en kötüsü de başımıza iş çıkarıp duruyor işte 😂 evi missledim ooh dedim şimdi rahat rahat bir spor yapar duşa girerim temiz temiz otururum. Mangal işi çıkardı başıma :sinirli:
Kolay gelsin.. mangalın en güzel yanı yemek. Yapma kısmını ben de sevmem. Aslında eşim yapar ama yamaklık da zor iş :)

Kolay gelsin.. mangalın en güzel yanı yemek. Yapma kısmını ben de sevmem. Aslında eşim yapar ama yamaklık da zor iş :)
Mangalı yakıyorlar. Bizim hazırladığımız şeyleri pişiriyolar. Sonra temizliği yine biz yapıyoruz ne anladım bu işten 😂😂😂😂😂

İp atlarken benim alt bacağım yanıyo ya ölüyorum ama kardeşimin üst bacağı yanıyo fark neden acaba 😂
Ben ip atlamıyorum da trambolin de benimde üst bacağım çok yanıyo hafif dizler kırık zıplıyorum ilgisi var mıdır bilemedim

Kizlar bir ricaaa 🤗🤗 menüler için 00.00 dan önce bildirim yapabilirseniz asagidaki tablonun güncelliği için iyi olur 😘

melita09 melita09 arasveannesi arasveannesi K KuruPapatya B bluuee
Menulerinizi bekliyoruz kizlar ✌️

17.05.2020 5. Takim Menu Paylasimlari

Cherry Mom Cherry Mom - Paylasim yapildi 🥳

@Umutumut82 - Paylasim yapilmadi 🥺

C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi 🥳

@kardelelen321 - Paylasim yapilmadi 🥺

pawlover pawlover - Paylasim yapildi 🥳

Tempus Tempus - Paylasim yapildi 🥳

melita09 melita09 - Paylasim yapilmadi 🥺

nrmyn nrmyn - Paylasim yapildi 🥳

@reyyanmeftuni - Paylasim yapildi🥳

Calypso95 Calypso95 - Paylasim yapildi🥳

@Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi 🥺

K KuruPapatya - Paylasim yapilmadi 🥺

arasveannesi arasveannesi - Paylasim yapilmadi 🥺

@Bluue - Paylasim yapilmadi 🥺

birsevgi birsevgi - Paylasim yapildi🥳

@_nazenince_ - Paylasim yapildi🥳

dennisgo dennisgo - Paylasim yapildi🥳

@balpamuk - Paylasim yapildi🥳

@Umudumvar07 - Paylasim yapildi🥳

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Sabah 3 dilim sucuklu yumurta, 3 zeytin, 2 çeri domates ve salatalık

Ara 1 küçük portakal, 1 avuç fıstık

Akşam
1 tabak haşlanmış karnabahar, brokoli, kırmızı biber turşusunu karıştırdım üzerine yoğurt döküp yedim.

2 litre su

Cherry Mom Cherry Mom
Akşam yemeğimiz ayni olmuş 😍

Back
X