- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.301
He vallaha bakmiyorumSende bu sayfa hariç hiç bir.yere bakmiyorsun hetam sadakat
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He vallaha bakmiyorumSende bu sayfa hariç hiç bir.yere bakmiyorsun hetam sadakat
![]()
Hahaha ikimiz de hiç kilo vermiyormusuzBen de tv izliyorum. Rakibimle mükemmel ikili olduk :)
Dizlerde ve ayakta ağrı olmayacak şekilde denemek lazım. Zamanla sayılar ister istemez artıyor zAten.Dizler mafolur ya.. bravo.. ama denicem yarın bakalım dizim ağrıyan kadar hophophop
Kolay gelsin.. mangalın en güzel yanı yemek. Yapma kısmını ben de sevmem. Aslında eşim yapar ama yamaklık da zor iş :)Yaa amaan boşverin koca dertlerini. En iyisi de en kötüsü de başımıza iş çıkarıp duruyor işteevi missledim ooh dedim şimdi rahat rahat bir spor yapar duşa girerim temiz temiz otururum. Mangal işi çıkardı başıma
![]()
Mangalı yakıyorlar. Bizim hazırladığımız şeyleri pişiriyolar. Sonra temizliği yine biz yapıyoruz ne anladım bu iştenKolay gelsin.. mangalın en güzel yanı yemek. Yapma kısmını ben de sevmem. Aslında eşim yapar ama yamaklık da zor iş :)
Bakalım ne kadar yiyeceksin. Mangal varsa ben normalden fazla yerim umarım sen öyle değilsindirMangalı yakıyorlar. Bizim hazırladığımız şeyleri pişiriyolar. Sonra temizliği yine biz yapıyoruz ne anladım bu işten![]()
Benim hiç üst bacağım yanmadı bilemedim ki. Bacaklarını mı kasıyor acaba atlarken? Aklıma başka bir şey gelmedi.İp atlarken benim alt bacağım yanıyo ya ölüyorum ama kardeşimin üst bacağı yanıyo fark neden acaba![]()
Yok yok şuan ikimiz de diyetteyiz. Birer porsiyondan fazla yapmayacakBakalım ne kadar yiyeceksin. Mangal varsa ben normalden fazla yerim umarım sen öyle değilsindir
Ben de acaba bende mi hata var dediydimBenim hiç üst bacağım yanmadı bilemedim ki. Bacaklarını mı kasıyor acaba atlarken? Aklıma başka bir şey gelmedi.
Ben ip atlamıyorum da trambolin de benimde üst bacağım çok yanıyo hafif dizler kırık zıplıyorum ilgisi var mıdır bilemedimİp atlarken benim alt bacağım yanıyo ya ölüyorum ama kardeşimin üst bacağı yanıyo fark neden acaba![]()
Bluuuuuuueee yine rakibizz
emnis/67 bluuee/67.8:)))
Spor iyi geliyor oğlum uyuyunca neredeyse bende uyuyacaktim sonra spor yapayım dedim canlandim✌Bugün bir halsizlik bir uyku halii sormayın gitsin, ama azıcık kestirdikten sonra kalktım leslie mi yaptım![]()
Bizde de oğlum beni izlerken uyudu gözleri yoruldu galibaSpor iyi geliyor oğlum uyuyunca neredeyse bende uyuyacaktim sonra spor yapayım dedim canlandim✌
Ay yavrumBizde de oğlum beni izlerken uyudu gözleri yoruldu galiba![]()
17.05.2020 5. Takim Menu Paylasimlari
Cherry Mom - Paylasim yapildi
@Umutumut82 - Paylasim yapilmadi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
@kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
@reyyanmeftuni - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
@Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi
K KuruPapatya - Paylasim yapilmadi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
@Bluue - Paylasim yapilmadi
birsevgi - Paylasim yapildi
@_nazenince_ - Paylasim yapildi
dennisgo - Paylasim yapildi
@balpamuk - Paylasim yapildi
@Umudumvar07 - Paylasim yapildi
![]()
Filtre kahve cnmTurk kahvesinemi
Akşam yemeğimiz ayni olmuşSabah 3 dilim sucuklu yumurta, 3 zeytin, 2 çeri domates ve salatalık
Ara 1 küçük portakal, 1 avuç fıstık
Akşam
1 tabak haşlanmış karnabahar, brokoli, kırmızı biber turşusunu karıştırdım üzerine yoğurt döküp yedim.
2 litre su
Cherry Mom