Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kalori olarak muhtemelen aynı şey değildir ama herkesin ipi yok birde ekstra ses yapıyor o yüzden ziplamada kabul demiştik ☺️ tek seferde 200 şahane yalnız ben sıksam 100 çıkar onu bile korktuğum için yapmıyorum ayağımı sakatliyorum parmak ucu zipliyorum.cunku 😁
Ben de ipli olunca yapamıyorum ama normal olarak iyi geldi 😂 kalorisi daha çoksa ipli atlayayım bari bende de yoktu ama ipimi kendim yaptım artık 😂😂

merhaba kizlar bu gruba bende girebilir miyim bir aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim bilgi verebilirmisiniz grupla ilgili nasil dahil olabilirim
Merhaba gel tabi canım hoşgeldin:)
1. Sayfadaki kurallarımızi okuyup kabul ettiğini yazarsan dahil olmuş oluyorsun☺️ hemde orada tüm işleyisimiz var özet bilgi almış olursun

Haha sizi gidilerrr 😍 ben tahinli kek yiceeemm😍😍😍😍😍😍😍 ona saklıyorum kendimi. Belki yarın yapar haftayi kacamaksiz geçiririm belki bir dahaki cumayı beklerim bakayım🙈🙈
Bence bugun ye.. rakibin kaçamaksınız giderken çok şık bir hareket olacaktır. Sen keki al ben kazanan olayım 😂

Günaydin
Pazartesi hafta sonu kontrolü açısından tartıliyoruz ama resmi bir durum değil tabi kendi aramızda . Bazen cumartesi pazar kaçak gocekler oluyor ya onlem almış oluyoruz cumaya kadar :))
Bende hergün tartılıyorum birde tarrının resmini çekiyorum kendimi gaza getirmek için

Ben de ipli olunca yapamıyorum ama normal olarak iyi geldi 😂 kalorisi daha çoksa ipli atlayayım bari bende de yoktu ama ipimi kendim yaptım artık 😂😂
Yani teknik olarak bilmiyorum ama daha çok yoruyorsa daha fazla kalori yaktırır herhalde 😁
bana da ipli daha etkili gibi geliyor çünkü daha çok yoruyor ve terletiyor.

Back
X