- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.701
Benimki olmadı nasıl yaptın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki olmadı nasıl yaptın
Aynen vallaha ne yapacagiz bilmem ilk ip atlamaya basladigim zamanda boyle olmustu baya surmustu. Spor yapmakta zorlasiyor boyleAy bende öyle tam tek ayak değil ama yükü sağ ayağa vermeye çalışıyorumsonumuz hiç iyi değil
![]()
Kazen bey nedir!K KuruPapatya canım sende ozelden yazabilir misin kazen beye ozellikle durumu belirt cuma zayiflama yarışmasında excellde sıkıntı yarattığı için yönetim kadrosu istedi diye![]()
Kazen Bey'e yazdım.Benimki olmadı nasıl yaptın
Bendr diyorum bu reyyank kim. Patatesi gorunce tanidim meftuniymisSabah
Fırında orta boy patates, 1 kk lor, 3 çeri, 1 salatalık
Ara 1 avuç fıstık, 1 elma
Akşam 1 kase pulbiberli ve limonlu yoğurt, yanında taze nane
2,5 litre su
700 bölgesel, 15 dk kardio
Cherry Mom
Kazen bey nedirr ???Kazen bey nedir!
Site yöneticilerinden biri. Arama kısmında üye arama yeri var ordan bulup özel mesaj atabilirsinKazen bey nedirr ???![]()
Tabi ya patates eşittir bennnBendr diyorum bu reyyank kim. Patatesi gorunce tanidim meftuniymis![]()
Bendr diyorum bu reyyank kim. Patatesi gorunce tanidim meftuniymis![]()
Kız yerim seniKazen bey nedirr ???![]()
Hala trambolindeyim korkun bendenYorulmuşsundur dinlen hadi artık![]()
Yok da kilo yarışında ne yapcam onu düşünmeye başladım ben. Sen bu azimle bu hafta hedefine ulaşırsınHala trambolindeyim korkun benden![]()
Çocuğu uyuttum şimdide ütü yapcam e ben ne ara raaht rahat zipliycam ben gece müsait oluyorum gecede yarışma olmuyor haksızlıkvardiyalı sistememi geçsek ne yapsak
![]()
Daha hafta yeni basliyorrr hemen pes mi ettinYok da kilo yarışında ne yapcam onu düşünmeye başladım ben. Sen bu azimle bu hafta hedefine ulaşırsın![]()
Az daha zıplar köşeme çekilirim o zaman :)Olabilemeeezz![]()
Hayır hayırrr kesinlikle pes etmek yokkDaha hafta yeni basliyorrr hemen pes mi ettin![]()
Canim.duzensiz uyku seni böyle yapıyor duzeltmen lazım uykularıYa ben de bugün bitiğim daha hiç spor yapamadım. Uyumuşum saat 6’da. Gözümü açtım saat 8 ama sersem gibi oldum iyice. Nasıl zıplayacağım bilmiyorum.halsizlikten çuval gibi yığıldım kaldım koltukta
![]()
Bugün de böyle olsun salı zıplarsın sen de canım :)Ya ben de bugün bitiğim daha hiç spor yapamadım. Uyumuşum saat 6’da. Gözümü açtım saat 8 ama sersem gibi oldum iyice. Nasıl zıplayacağım bilmiyorum.halsizlikten çuval gibi yığıldım kaldım koltukta
![]()
Tm bugün patatesimle bir buluşma gerçekleştirmiş olabilirim. Ama neden?hafta içi aklımı karıştırmasın diye bugünden gönlünü aldımDaha hafta yeni basliyorrr hemen pes mi ettin![]()
Sen dün geceden başlayacaktın.. benim dün akşamki bölgeseli bugüne yazacak olmam gibi :)Çocuğu uyuttum şimdide ütü yapcam e ben ne ara raaht rahat zipliycam ben gece müsait oluyorum gecede yarışma olmuyor haksızlıkvardiyalı sistememi geçsek ne yapsak
![]()