• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gencler evde 20000 adim nasi yapiyoruz yae..Allah rizasi icin bana da diyin..ben aktif.disarda oldugum donemde bile 7000 adimi goremiyordum:KK48:

onu henüz ben de çözemedim nrmyn. Yürüyorum yürüyorum olmuyor😂

Gencler evde 20000 adim nasi yapiyoruz yae..Allah rizasi icin bana da diyin..ben aktif.disarda oldugum donemde bile 7000 adimi goremiyordum:KK48:
Valla kuzum kapı girişindeki koridorda Bi başlıyorum mutfağagidiyorum Bi güzergah belirledim kendime evi tavaf ediyorum öyle :KK70:

üzülme rakip bugün ben de 1 kg artı çıktım😂 Ödemden muhtemelen...
Ben dee öylee 1,3 artı nedir ya :( belki 3 günlük tetoks yaparım salı çarşamba perşembe. Daha karar vermedim ama yarın sabah da artı çıkarsam öyle yapıcam yoksa takıma zarar vermek istemiyoruum😔

Valla kuzum kapı girişindeki koridorda Bi başlıyorum mutfağagidiyorum Bi güzergah belirledim kendime evi tavaf ediyorum öyle :KK70:
Ya darisi basima o zaman :KK6:
Cok sukur yuruyebiliyorum..
Takimin mudavimleri bilir ocak ayinda belde diak kaymasi yaşadim ve degil yurumek ayaga dahi kalkamiyordum..cok sukur bugunune

Ben dee öylee 1,3 artı nedir ya :KK43: belki 3 günlük tetoks yaparım salı çarşamba perşembe. Daha karar vermedim ama yarın sabah da artı çıkarsam öyle yapıcam yoksa takıma zarar vermek istemiyoruum😔

Ben de yarından itibaren diyetisyenimin verdiği 3 günlük bir liste var onu yapacağım.

Kızlar kızlar 🤩 ilaç kullanmamama rağmen prolaktin çok güzel çıkmış 🥰 tsh 2,7 onu anlamadım ama prolaktine çok sevindim 🥳
Ne güzel cnm çok sevindim. Diğer rahatsızlığın belli mi nasıl olduğu

Yok bugün zor yürüyorum başım döndü, midem tuhaf oldu ha. Kendi kendime nazar ettim. Bi daha hava atmıcam kazandım diye 😅 😬

Ben dee öylee 1,3 artı nedir ya :KK43: belki 3 günlük tetoks yaparım salı çarşamba perşembe. Daha karar vermedim ama yarın sabah da artı çıkarsam öyle yapıcam yoksa takıma zarar vermek istemiyoruum😔
Bakkk ben bu kuru papatyayi cok sevdimmm 😍😍 papatya hiç böyle şeyler demez kaçamak yapar dururdu :KK70:

Back
X