Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gencler evde 20000 adim nasi yapiyoruz yae..Allah rizasi icin bana da diyin..ben aktif.disarda oldugum donemde bile 7000 adimi goremiyordum:KK48:
Valla kuzum kapı girişindeki koridorda Bi başlıyorum mutfağagidiyorum Bi güzergah belirledim kendime evi tavaf ediyorum öyle :KK70:

üzülme rakip bugün ben de 1 kg artı çıktım😂 Ödemden muhtemelen...
Ben dee öylee 1,3 artı nedir ya :( belki 3 günlük tetoks yaparım salı çarşamba perşembe. Daha karar vermedim ama yarın sabah da artı çıkarsam öyle yapıcam yoksa takıma zarar vermek istemiyoruum😔

Valla kuzum kapı girişindeki koridorda Bi başlıyorum mutfağagidiyorum Bi güzergah belirledim kendime evi tavaf ediyorum öyle :KK70:
Ya darisi basima o zaman :KK6:
Cok sukur yuruyebiliyorum..
Takimin mudavimleri bilir ocak ayinda belde diak kaymasi yaşadim ve degil yurumek ayaga dahi kalkamiyordum..cok sukur bugunune

Ben dee öylee 1,3 artı nedir ya :KK43: belki 3 günlük tetoks yaparım salı çarşamba perşembe. Daha karar vermedim ama yarın sabah da artı çıkarsam öyle yapıcam yoksa takıma zarar vermek istemiyoruum😔

Ben de yarından itibaren diyetisyenimin verdiği 3 günlük bir liste var onu yapacağım.

Ben dee öylee 1,3 artı nedir ya :KK43: belki 3 günlük tetoks yaparım salı çarşamba perşembe. Daha karar vermedim ama yarın sabah da artı çıkarsam öyle yapıcam yoksa takıma zarar vermek istemiyoruum😔
Bakkk ben bu kuru papatyayi cok sevdimmm 😍😍 papatya hiç böyle şeyler demez kaçamak yapar dururdu :KK70:

Back
X