- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.041
Hakkınızda hayırlısı canımYaa hahaha ingilizce olsaydı keşkeyani uğraşıyorum ben de gün içinde elimden geldiği kadar çalışıyorum ders. Ama bakalım artık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı canımYaa hahaha ingilizce olsaydı keşkeyani uğraşıyorum ben de gün içinde elimden geldiği kadar çalışıyorum ders. Ama bakalım artık
![]()
20 bin ayrı bir deryaBen yarisamiyorum bizim kızlarla anam uçuyorlar 20 binleri buluyolar![]()
Kendi hedefine yürü kuzum ben öyle yapıyorumBen yarisamiyorum bizim kızlarla anam uçuyorlar 20 binleri buluyolar![]()
Ayy canım ne kadar az yemişsinBugünkü menüm
1 bardak sade kahve
Kahvaltı ; 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber
Ara öğün ; 3 çilek, kahve
Akşam ; salata
Yeşil çay içerim birazdan
Su 2,5 lt spor yok(ramazan hazırlığı yaptım
)
Ne yaparsan fayda yaris sinirlari biraz daha aşmani sagliyorBen yarisamiyorum bizim kızlarla anam uçuyorlar 20 binleri buluyolar![]()
Kendi hedeflerimiz olacak artık napalim20 bin ayrı bir deryahele ki ev içinde... Hadi sahil falan olsa zorlarım ama ev de olmuyor
Kendi hedefine yürü kuzum ben öyle yapıyorum![]()
Öyle yapıyorum kendimle yarışıyorum napayımNe yaparsan fayda yaris sinirlari biraz daha aşmani sagliyor
Canım yemeye fırsatım olmadı bugün, bide yemeksiz kaldım salata yaptım kendimeAyy canım ne kadar az yemişsinannen sade çalıştırdı mi seni
![]()
Ben de tembeliiim sabahki yürüdüğümleyimNapiyorsunuz kızlaarr adımlar ne alemde ben biraz tembelim bugün![]()
Suya düşen fikrini yerim onunTarih mi ingilizce gibi duruyordun![]()
oğlumun deyimiyle fikrim suya düştüüü
Ama bence sende biryerden başla heba etme yillarini sonra çoluk çocuk uzaklaşirsin mevzudan iyice![]()
Niyet ettim yuvalanmaya de drvam et oda işe yarar hareket harekettirBence benim sporum bitti. Bölgesel niyetine yattığım yerde yuvarlanmaya başladım :)
AhahshjahahahaNiyet ettim yuvalanmaya de drvam et oda işe yarar hareket harekettir![]()
Mantıklı kız h öyle düşünmemiştimKendi hedeflerimiz olacak artık napalim
Öyle yapıyorum kendimle yarışıyorum napayım![]()
Çok geçmiş olsun canım sağlıklı ol da daha ne yarışlar yaparızYa darisi basima o zaman![]()
Cok sukur yuruyebiliyorum..
Takimin mudavimleri bilir ocak ayinda belde diak kaymasi yaşadim ve degil yurumek ayaga dahi kalkamiyordum..cok sukur bugunune
Bence de 30bin yürüme yok yok sakın, biz napalım o zmn sen böyle yürürsenKızlar ben günü kapattım
Sabah 8 gibi
1 bardak süt
1 dilim kek
Saat 13 gibi
2 yumurtalı az peynirli omlet
4 yeşil zeytin
Saat 17 gibi
1 portakal
1 yeşil elma
Birazdan 1 tane domates yicem
Spor 30 bin adım +50 sabah mekik 50 akşam mekik
Dip not: bir daha 30 bin adım atmam ölüyorum şuan da![]()
Tebrikler ve ben gerçekten pes ediyorumBuda kanıtım kızlar![]()
Yok yok öldüm resmen 30 bini tamamlayan kadar ben 20 binde kalayım bundan sonra şimdi adım atacak halim yok çöktüm. Dilim dışarıdaTebrikler ve ben gerçekten pes ediyorum![]()
Kostun mu kiz ne yaptinBuda kanıtım kızlar![]()
Bende pes ettimTebrikler ve ben gerçekten pes ediyorum![]()