- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.761
23 nisan süsü yapıyom![]()
23 Nisan süsü fikrin de vardır pawcım. Ne yapsak yaa evi süsleyelim dedim de süs yok ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 nisan süsü yapıyom![]()
Ben de pinterestten bakıyorum bişiler bilgisayarın ekranına kağıt koyup kopya çekiyorum23 Nisan süsü fikrin de vardır pawcım. Ne yapsak yaa evi süsleyelim dedim de süs yok ki![]()
Bu kadar seyrek geliyolarsa sana opte basina koyKayınvalidem ve eltim geldi kahve içiyoruz![]()
Ya bizimkiler çok iyi sağolsunlar. Eltimin biri sıkıntılı herkesle de birisi ve Kayınvalidem iyiler, severim. Ama günde illaki görüşürüz kayınvalidemle. Yemek götürürüm ekmek yapar götürürüm. Görmese yapamazBu kadar seyrek geliyolarsa sana opte basina koy![]()
Allah bozmasın canimYa bizimkiler çok iyi sağolsunlar. Eltimin biri sıkıntılı herkesle de birisi ve Kayınvalidem iyiler, severim. Ama günde illaki görüşürüz kayınvalidemle. Yemek götürürüm ekmek yapar götürürüm. Görmese yapamaz2 gün Görmese 1 haftadır görmedim der
![]()
Amin inşallah. İşte sıkıntılar illaki oldu ve oluyor da. Ama bi yerde yapacak bişi kalmıyor.Allah bozmasın canim
Geçmiş olsun canım.. ben de tatlı yaptım belgesel izliyoruz şimdi. İzlerken de kollar boş durmuyor :)Bende daha kendi hedefimin yarısını yaptım oğlanın uykusu geldi uyumasın diye dört dönüyorum etrafında yemegide yaktimtenceden catur.cutur ses gelmese anlamayacagin
![]()
Dursun yahu ben daha parmağımı bile oynatmadım duş aldım kahve içiyorumGeçmiş olsun canım.. ben de tatlı yaptım belgesel izliyoruz şimdi. İzlerken de kollar boş durmuyor :)
Oturduğum yerde dambıl ile takılmaca daha fazlası da olamaz zaten :)Dursun yahu ben daha parmağımı bile oynatmadım duş aldım kahve içiyorum![]()
Ben de mekik çekeyim bariOturduğum yerde dambıl ile takılmaca daha fazlası da olamaz zaten :)
Teşekkür ederizMaşallah çok tatlı. Şansı hep güzel olsun tatlıcığın.![]()
Sagol canım. Yok 1 taneallah bagislasin canim baska varmiydi cocuk
Ben yatışlardayım sen napıyosuunnNapiyorsunuz kızlaarr
Ev işi ile uğraştım hepNapiyorsunuz kızlaarr
Çok yoruldum bugunnn ben de yatışa geçtimBen yatışlardayım sen napıyosuunn
Ev işi ile uğraştım hepbaşka da bişi yapmıyorum, uzandım şimdi. Sen?
Spordan mı yoruldunÇok yoruldum bugunnn ben de yatışa geçtim
Evet adetim yaklaştı normalde yormayacak sporlar bile yordu bugünSpordan mı yoruldun![]()