Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

23 Nisan süsü fikrin de vardır pawcım. Ne yapsak yaa evi süsleyelim dedim de süs yok ki🙄
Ben de pinterestten bakıyorum bişiler bilgisayarın ekranına kağıt koyup kopya çekiyorum 😂 sonra kesip cama yapıştırcam kelebek tavşan çocuk bayrak filan renkli kağıtlardan kesiyorum

Bu kadar seyrek geliyolarsa sana opte basina koy🤭
Ya bizimkiler çok iyi sağolsunlar. Eltimin biri sıkıntılı herkesle de birisi ve Kayınvalidem iyiler, severim. Ama günde illaki görüşürüz kayınvalidemle. Yemek götürürüm ekmek yapar götürürüm. Görmese yapamaz🤭 2 gün Görmese 1 haftadır görmedim der😁

Ya bizimkiler çok iyi sağolsunlar. Eltimin biri sıkıntılı herkesle de birisi ve Kayınvalidem iyiler, severim. Ama günde illaki görüşürüz kayınvalidemle. Yemek götürürüm ekmek yapar götürürüm. Görmese yapamaz🤭 2 gün Görmese 1 haftadır görmedim der😁
Allah bozmasın canim

Bende daha kendi hedefimin yarısını yaptım oğlanın uykusu geldi uyumasın diye dört dönüyorum etrafında yemegide yaktim 🙈🙈 tenceden catur.cutur ses gelmese anlamayacagin 😣😣
Geçmiş olsun canım.. ben de tatlı yaptım belgesel izliyoruz şimdi. İzlerken de kollar boş durmuyor :)

Back
X