- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.181
100 tanecik hayırlı olsun şeysiymişOdami var☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 tanecik hayırlı olsun şeysiymişOdami var☺
Hayir hayır hayır100 tanecik hayırlı olsun şeysiymiş![]()
Uykusuz gecelerime bir de spor eklendi
Sorma ben hep öyleUykusuz gecelerime bir de spor eklendi![]()
Bence de bi yoklamışlardırYalnızpawlover in Toto açılımından sonra itiraf edin herkes gidip kendine baktı mi
![]()
yoksa aynaya kosan ben miyim hahhajaj
Düşünün ben bi kaptan olsam benim donusturmelerle kimse kilo veremezBi daha spor geçmişi olanlari lider yapmayalım
Amanin diyetisyenlerde olmasin salataya talim ederizz![]()
Ahaha her gün sigara böreğiDüşünün ben bi kaptan olsam benim donusturmelerle kimse kilo veremez![]()
Kiz benim ki çok gergin iri ya çatlak matlak görünmüyoYalnızpawlover in Toto açılımından sonra itiraf edin herkes gidip kendine baktı mi
![]()
Kayısı çayı iyi geliyo banaKızlar nasılsınız? Benim Bi sorunum var 3 gündür lavaboya çıkamıyorum çatlayacak gibiyim resmen Bi önerisi olan var mı? Hep o kek yüzünden oldu galiba
Sen neden öylesin ? Ben de emen bebek var ama hani öyle de uykusuz sayılmam..Sorma ben hep öyle![]()
Ben ezbere bildiğimden tekrar tekrar bakmak istemedimYalnızpawlover in Toto açılımından sonra itiraf edin herkes gidip kendine baktı mi
![]()
Ben de açlık otu aldım kendime yeşil çayla karışık yapıp onu içiçem o da güzel bozuyor bağırsakları..Kızlar nasılsınız? Benim Bi sorunum var 3 gündür lavaboya çıkamıyorum çatlayacak gibiyim resmen Bi önerisi olan var mı? Hep o kek yüzünden oldu galiba
Emzirenler kullanabiliyormukiBen de açlık otu aldım kendime yeşil çayla karışık yapıp onu içiçem o da güzel bozuyor bağırsakları..