- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.581
Evet ya neyse haftaya güzel olur inşallahUmut bildirim yapsaydi yırtıyormusuz sonunculuktan şans![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya neyse haftaya güzel olur inşallahUmut bildirim yapsaydi yırtıyormusuz sonunculuktan şans![]()
Yarın oruç tutmayacak misin canimOf ya ben çok açım nasıl yemek yapmadan uyurum![]()
Tamam kizlar 12 olsun mantikliOlur bence hatta yeni saatler belirleyip konuşmak lazım takım olarak
Cherry Mom menü bildirimi yine aynı saatlerde olabilir mesela bu gece sahur yapıp sonra yarın akşam iftardan sonra ikisini bir yazabiliriz ama spor saatlerini biraz ileri almak lazım
ben daha şuan yapıyorum mesela spor
![]()
Tutcam kız iftara yemek yapmaya gidecekken uyumuşum iftara yarım saat kala uyandım da onu diyorumYarın oruç tutmayacak misin canim
Ay yemekte mi yapmadin e eşin yapsaymis bişey sana ah ahOf ya ben çok açım nasıl yemek yapmadan uyurum![]()
Allah seniTutcam kız iftara yemek yapmaya gidecekken uyumuşum iftara yarım saat kala uyandım da onu diyorum![]()
AaaTutcam kız iftara yemek yapmaya gidecekken uyumuşum iftara yarım saat kala uyandım da onu diyorum![]()
O da uyumuş salonda ben uyandırdım hayret verici bi şekilde lokum da uyumuşAy yemekte mi yapmadin e eşin yapsaymis bişey sana ah ah![]()
Yok hamlik ağrısıKarın kaslarım yanlarım falan fena acıyor gülerken bile acıyorbütün bunlar sıkılaştığımın mı habercisi
![]()
Dünden kabak vardı azıcık onu yedim ama kesmedi tabikiiAaaaslında bi wp grubu şart bize, birbirimizi caldirmak dürtmek falan lazım arada
Ne yedin iftarda atıştırmak zorunda mı kaldın daha hiç bişey yemedin mi
Sahura menemen yapDünden kabak vardı azıcık onu yedim ama kesmedi tabikii![]()
Aaaa kuzum valla aklıma geldi kesin uyuyor dedim ama aç kalcagini bilseydim uyandırirdimO da uyumuş salonda ben uyandırdım hayret verici bi şekilde lokum da uyumuş![]()
Ben kahve içtim şimdi soda içiyorum. Yanında da limonlu su tatlı krizimi geçirdi şükür. Kahve şekersizBende iftar sonrasi ilk defa bu kadar enerjik hissediyorum kendimi :) Her ne kadar canim tatli biseyler istese de yemeyecegim
❤ Ne demek canım sen kendi emeğin ve istikrarınla girdin listeye veeee bu sefer mezun olmadan çıkmak yookkk adaşım izin hakkın 0:)))
![]()
Ben kahve içtim şimdi soda içiyorum. Yanında da limonlu su tatlı krizimi geçirdi şükür. Kahve şekersizBende iftar sonrasi ilk defa bu kadar enerjik hissediyorum kendimi :) Her ne kadar canim tatli biseyler istese de yemeyecegim
Aynen canım yarış falan işin zevki aslında mecburiyet değil kim ne yaparsa kendisi için yapıyor. Yarış daha fazla aktif olmamızı sağlıyor. Mesela bugün yarış olmasa 12 ye kadar oturup sonra spor sonra sahur yapıp yatacaktım ama yarış olduğu için oturmuyorum. Yarış seysinden galiba oruç sonrası miskinlikte yok ben de. Ayrıca bu ramazanı herkes evinde kendi halinde geçireceği için davetler vs olmayacak gelen giden olmayacak o yüzden spor yapmamıza engel bir durum yok tabi küçük çocuğu olanlar falan için durum farklıKızlaaarr tamam Ramazan'ın ilk günü dedik, hedef kiloyu tutturamadık diye üzüldük vs geçti gittiiii
Geçen hafta ceza almayalım, dereceye girelim diye detokslar, ekstra sporlar havada uçuştu. Evet hedefe ulaştık ama sonradan spor yapıp bildirilen kiloların çoğu su kaybıydı bunun farkındaydıko yüzden ne oldu, haftaici yeniden o kiloyu görmemiz çarşambayı perşembeyi buldu. Eksilmemiz de en fazla 200-300 gram oldu.
Bu sebepleee motivasyonu düşürmek yoookk, her şeyi farkında olarak yaptık. Bu hafta o kadar fazla kilolar veremeyeceğimizi biliyorduuk hem geçen cuma sebebiyle hem de bir gün önce yapacağımız sahur sebebiyle
Kimimiz de regl ödemi de vardı falan fişman şimdi önümüze bakıyoruz. Buraya elimizden geldiğince girmeye devam edelim, birbirimizi motive edelim. Burada herhangi bir konuşma dönmediği zaman da ipleri salasımız geliyo, sorumluluk azalıyormus gibi oluyo.
Haydi yeni rakipler belirlensin, günlük sporlar iftar sonraları yapılsın, yarışma sporlari da artık öyle uçuk yapamayız ama elimizden geldiğince devam edelim. İftar sonrası tatlı işini en azından haftada 1 yapalım onu da mümkünse cumaya cumartesiye denk getirelim
İftardan beri inanılmaz tatlı isteğim vardı tahinli kekler, pudingler beynimin içinde döndü durdu. Sonra ilk sayfadaki tabloya baktım. Hayır dedim, devam edeceğim. Bugün kaçamak sırası değil zaten regl ödemi var. Sonraya sakla kalk spor yap![]()
Buyrunuz
Yaa sağol adaşım. Başaracağım bu defa içimde öyle bir his var çok kararlı olduğumu hissediyorum. Sizin enerjiniz ve motivasyonunuz da süper. Hep birlikte yaptığımız yarışlar ve birlik olma iç güdümüz bana çok iyi geliyor. Hadi bu hafta da bitirelim bu işi!![]()