- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.841
söylemediği yemekler cazip geliyo galibaLeyli sen bi kendini motive edemiyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söylemediği yemekler cazip geliyo galibaLeyli sen bi kendini motive edemiyorsun![]()
Açlıktan ağlamam galibaAçlıktan agliyordur neden ağlayacak![]()
Kuzum sende görmüşken sorayım. Squat, mekik hep bölgesel giriyor demi?ben bölgesel egzersizlerin içine katıp söylüyorum.Menum
Sabah avuç kadar pideye ince kucucukk kaşar tost 5 zeytin
Öğlen yulaf yoğurt chia yarım.elma karışımı
Ara yarım kase vanilyalı dondurmahaftanın kaçamağı bu olsun dedim
Akşam tavuk suyu çorba + salata
Spor 1 saat bisiklet
500 dambilla kol hareketi
1 dk *3 set plank
100 mekik
Ben gaza gelemiyom ondanLeyli sen bi kendini motive edemiyorsun![]()
Bence sık sık tartılmayı bırak canım. Gereksiz yere strese giriyorsun. Sen üstüne düşeni yapıyorsun karşılığını alman kaçınılmaz..66.00 anca gibi duruyor hala ödemi atamadım. Aç yatmama rağmen bugün daha da fazla çıktım demoralize oldum resmen.![]()
Yok ya ceza yapmak zor geliyo ondan soylemiyom,yoksa yedigim pek bişey yok ama hicbiseyden kusur kalmiyom o sıkıntısöylemediği yemekler cazip geliyo galiba![]()
Geçmiş olsun canımCok sukur simdi iyi..tansiyonunepey dustu..sonra bunun kullandigi tansiyon ilacinsan kaynaklandigini farkettik. 4 gun yasakli olunca Doktoruna da ulasamadik. Ama buna ragmen yarim doz verdim..simdi iyi..2 gun cok feciydi ama..cok sukur gecti
Cok tesekkur ederim cnmGeçmiş olsun canım
Aaa sen ne sınavına giriyorsunDers çalışmak için gazlasan sende beni olmaz mı![]()
Yaa eğer sen tatlı ve şirin bir şişman olarak kalmak istiyorsan keşke rakibim sen olsaydınVarmi baska sarkili slogan atan![]()
Kızlar guzel corba tarifleri var yöresel yemek yarışması nda,ben toyga yapcam bugun hadi görüşürüz
Bak seeenYaa eğer sen tatlı ve şirin bir şişman olarak kalmak istiyorsan keşke rakibim sen olsaydınhadi kalkkkk kalkkk bu hafta birinci olalım.
Canim ben bu yıl kpss ye girmiyordum. Ama şu ücretsiz izin sozkonusu olunca gaza bastım. Normal memurluk öğretmenlik ikisine de gireceğim. Birde çocuk gelişimi okuyorum bendeBence olur. Kardeşine ettiğin dua kabul olur ya onun gibi...
Ne ararsan var cnm bende de. Kpss, dgs, çocuk gelişimCanim ben bu yıl kpss ye girmiyordum. Ama şu ücretsiz izin sozkonusu olunca gaza bastım. Normal memurluk öğretmenlik ikisine de gireceğim. Birde çocuk gelişimi okuyorum bende![]()
Ama cezalardan kusur kalıyon olur mu hiç öyleYok ya ceza yapmak zor geliyo ondan soylemiyom,yoksa yedigim pek bişey yok ama hicbiseyden kusur kalmiyom o sıkıntı
Vavvv kocanın maşallahı var. Benimki aşcı ama daha yumurta kırması bile nasip olmadıKocam şekilli bi köfte yapmış biraz kaçamak olcak çünküsü az yağda kızartmışbi de ben pide yaptım cezalara boğ beni
![]()
Cherry Mom
Şahane gözüküyor dün sen aç kalinca kollari sivayayim dedi herhaldeKocam şekilli bi köfte yapmış biraz kaçamak olcak çünküsü az yağda kızartmışbi de ben pide yaptım cezalara boğ beni
![]()
Cherry Mom