Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum
Sabah avuç kadar pideye ince kucucukk kaşar tost 5 zeytin
Öğlen yulaf yoğurt chia yarım.elma karışımı
Ara yarım kase vanilyalı dondurma 🙈 haftanın kaçamağı bu olsun dedim😁
Akşam tavuk suyu çorba + salata

Spor 1 saat bisiklet
500 dambilla kol hareketi
1 dk *3 set plank
100 mekik
Kuzum sende görmüşken sorayım. Squat, mekik hep bölgesel giriyor demi?ben bölgesel egzersizlerin içine katıp söylüyorum.
Bide plank nasıl hesaplanıyor?

Kızlar ben bugün yamuldum resmen. Akşam yemeğinden önce sporumu yapayım geçe kalmasın dedim bu sefer. Biraz halsizdim, bırakırsam yapamam diye düşündüm iyi ki halsizmişim😂😂😂😂 25 dk yoga, 50 squat, üstüne 12 dk squat girlle ayrı bir video yaptım bölgesel, 30 dk cardio (squatgirlin 50 dk lık 500 kalori yaktıran videonun 350 kalorisini yaktım 30 dk da ve bıraktım acayip zorladı bünyemi), yetmedi üstüne 20 dk eliptik ve streching yaptım su içinde banyoya girdim.

Şimdi bunları yazarken kızım wc ye girmiş seslendi bırakıp gittim o çıkınca ben de girdim ve net bir şekilde regl oldum, inanamadım😳 Daha erken, hiç beklemiyordum yaa şaşırdım resmen. Ama 2 gündür de acayip ödemliyim bilmiyorum onunla mı ilgili. Ya da gerçekten regl mi başka bir şey mi oldu bilmiyorum bekleyip göreceğiz. Şaşkınım!🤷🏼‍♀️

Kocam şekilli bi köfte yapmış biraz kaçamak olcak çünküsü az yağda kızartmış 🙈 bi de ben pide yaptım cezalara boğ beni 🤣 Cherry Mom Cherry Mom

Eklentiler

• 8E292E3A-CE40-4647-9C48-7E09B091EC0B.webp
    8E292E3A-CE40-4647-9C48-7E09B091EC0B.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 37
Back
X