• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet cnm böylesi daha iyi. Ama illaki eleştirir. Denk gelip yiyenler yemeklerimi överken o eleştirecek bişey bulur mutlaka. Bu yanı çok kötü işte. Çorbalara çok takıntılı özellikle. Yutmadan önce iyi Bi inceler. Hatta kaşığa almadan önce kasesinde inceler durur. Böyle sıkıntılı tarafları çok☹
Dozajı az haliyle benimkini anlattın sanki,uzulurum ama derim begenmiyosa kendin yap diye,benim kapasitem bu kadar🥴

671.etap/5.takim karnesi

Takım 1.si % 0,88 ile @melita09 :sampiyon::sampiyon:

Takım sonuncusu -%0,30 ile @nrmyn :duduk:

Yükselen yıldızlar ⭐⭐⭐
Mehfam Mehfam yüzdesi 0,38 den 0,57 ye yükselmiştir :KK9:

Yüzdesi %0,30 üstü olanlar :rapci:
@melita09
@kardelelen321
@pawlover
@Calypso95
Mehfam Mehfam

Dikkat etmesi gerekenler :KK20:
Cherry Mom Cherry Mom
C Cagrihilal1
@nrmyn
@birsevgi
balpamuk balpamuk
@KuruPapatya

Bildirimsizler :kızgın:
@Umutumut82

**Kizlar her hafta etap sonrasi şoyle bir karne hazirlayalim diyorum bilmiyorum ne dersiniz ? Haftanın özeti gibi olur dedim
Dikkat etmesi gerekenler yüzdesi %0,30alti kalan veya sabit gelenleri kapsıyor
Geliştirme önerisi olan varsa acigim :)
emnis cim çok güzel olmuş bu ellerine sağlık

5 cesit sey yapip ciktim mutfaktan, kadınlarin omru mutfakta geçiyor vesselam.
Napiyorsunuz kizlar?

Kızım 3 yaşındayken bir gün bir şey oldu ve kızdım ona. Bana şöyle söyledi: “sen mutfağına git!!!” Çocuk beni nasıl konumlandırmış artık kafasında... O kadar bozuldum o kadar ağır geldi ki.🙈 O an balyoz gibi kafama indi resmen ömrümü mutfakta çürüttüğüm...🙈 Ve üzüldüm. Elimden geldiğince pratik ve hızlı çıkmaya çalışsam da yine de mutfaktan çıkamıyorum hala... Ya yemek ya bulaşık ya makine boşalt.... Hele karantina da ne olduysa günde 3 defa kesin doldur boşalt oluyor o makine. Hayret ediyorum....

Hadi ya ac atlayamadım tokken de su sesleri geliyor midemden nasıl atlayacağım bilmiyorum. 🙈🙈

Haklısın ne diyeyim oruç ayrı bir şey şimdi eski düzende olmak zor. En azından vücut dengesini bulana kadar zorlamamak lazım...

Kızlar ben yine sporun dibine vurdum. Yarın sakın kimse bana zıp zıp mıp mıp demesin lakin bacaklarımı kaybetmek üzereyim😩 Sporları ne zaman yazıyoruz artık? Yarın ne günü bu arada? Yürüyüş mü?
Pazartesi boş canım 😍
Ziplaman bittiyse at sevgiye ozelden canım :) ramazan olduğu için zıplama saatini 10dan 12 ye çektik 😁

Kızım 3 yaşındayken bir gün bir şey oldu ve kızdım ona. Bana şöyle söyledi: “sen mutfağına git!!!” Çocuk beni nasıl konumlandırmış artık kafasında... O kadar bozuldum o kadar ağır geldi ki.🙈 O an balyoz gibi kafama indi resmen ömrümü mutfakta çürüttüğüm...🙈 Ve üzüldüm. Elimden geldiğince pratik ve hızlı çıkmaya çalışsam da yine de mutfaktan çıkamıyorum hala... Ya yemek ya bulaşık ya makine boşalt.... Hele karantina da ne olduysa günde 3 defa kesin doldur boşalt oluyor o makine. Hayret ediyorum....
Of oyle bi anı bende de var.agzindan laf almak isteyen yengem sormuş cocuguma annen senle oynamıyomu,yoo annem hep mutfakta,sana kek mi yapiyo,yooo🙃
Uzuldum kirildim kizdim😔

Back
X