• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şükür ben de bugün eksiye geçtim o yüzden daha bi motive çalışıyorum 😂 iki gündür zıplama çalışıyorum vücut alışsın diye azcık yapınca bile nefesim kesiliyo çünkü beni zorluyor o yüzden onu yapmak hoşuma gidiyor 😂

Canım gündüz oruçluyken spor yapmak bence de iyi fikir değil. Aç susuz vücudu zorlamak sıkıntı çıkarabilir Allah korusun. Ama iftardan 2 saat sonra falan yapabilirsin bence

Canım uykunu almadın mı bütün günün eziyet gibi oluyor hemen dinlenmeye geç hemeen
Uyumak için ne yapabilirsin acaba, kitap okumak uykunu getirir mi?
Projede sıkıntılar çıktı kızlar bana bu gece de uyku yok :cry:

Evet gençler bende eksi göremedim daha kardio yapmayacağım bugün bakalım yarına fark olacak mi. Olmazsa neler yapacağım bilmiyorum. Hafta sonu o tatlıyı yemek istiyorum

Bitmesini beklediigim bir şey daha geldiiii ne zaman bitecek bu fırın makarna o.cok kalorili değil mi ya 🙈🙈🙈 beşamel faln çok severim ama 2 senedir yemiyorum sırf o yüzden
Evet çok kalorili o yüzden küçük dilim yedim ama aşırı severim yapılınca yemeden duramadım 😂

Sen beni oldurcen kuzum valla hıkkk hıkkkk gitcem burda :KK47: :KK47:
Önce geliyorsun 1.kg eksiyim diyorsun sonra 1 kg geri geldi diyorsun duygularimla oynuyorsun :cry::cry::cry:
-1 regli öncesi miydi yoksa 🙄
Evet öyleydi bugün inanılmaz şişimm ama reglm bitince düşerim diye düşünüyorum ya geçici sonuçta bu ödem :/

Back
X