• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarışma günlerinde birsevgi birsevgi ye özelden yazıyoruz o en son açıklıyo kazananı yarış olduğu için
Aaa bilmiyordum ki öyle olduğunu 😂😂 neyse diskalifiye olmuşum zaten 😂😂😂 ah güzel ayaklarım boşuna nasır bağlamış 😂😂

Aaa bilmiyordum ki öyle olduğunu 😂😂 neyse diskalifiye olmuşum zaten 😂😂😂 ah güzel ayaklarım boşuna nasır bağlamış 😂😂
Yazmıştım aslında daha önceki yarışmada sana ama gözden kaçmıştır bidakine artık 🤩 şaka yaptılar onu yahu ne diskalifiyesi

Yazmıştım aslında daha önceki yarışmada sana ama gözden kaçmıştır bidakine artık 🤩 şaka yaptılar onu yahu ne diskalifiyesi
Onu görmedim kuzum ya kaçırmışım 😂diskalifiye kısmında çaktırma duygu sömürüsü yapıyorum 😂

Mesela kriz anlarında daha çok ne yiyorsun, neye saldırıyorsun? Ben herşeyi, ne bulursam onu yiyorum öyle bir sıkıntı var😂 ama yine de tatlı şeyleri daha çok yiyorum sanırım. Yiyecek gruplarından neyi bırakmak istiyorsan yani en çok neyin krizine giriyorsan, sana neyin daha çok kilo aldırdığını düşünüyorsan o türde bir şey bulunsun yanında. Tatlıysa tatlı, hamurluysa hamurlu... gibi
Un tuz seker🥴

Ben manganın sahnesini çok seviyorum, teoman ve athena dehşet iyi geçiyo. Kurban bi manyaktı yere indi çimlerle sevişerek şarkı söyledi çok sarhoştu galiba :KK70: Bi gün bi festivalde denk gelir eğleniriz belkiii 😍 ben de en son athenaya gitmiştim ama aralıkta filandı çok oldu:cry: kızına maşallah 😍 öğrenir inşallah bende keman çalıyorum bi çocuğun enstrüman çalması mükemmel bişey bu ara youtubedan gitar öğreniyorum biraz biraz
Ben tam bir türkü sevdalısıyım kızlar tam saz kursuna başladım covid 19 çıktı. Buraya ses kaydı atamıyoruz dimi size türkü söylerdim 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

+ mıı hemde 1 kilo muu 😳
Aslında ben her hafta 1.5 kilo veriyorum. Vallaha bak. Cuma 200 gr eksi geliyorum pazartesi artı 1.5 o 1.5 'la 1 hafta uğraşıyorum 100 200 de kâr edersem ne ala vallaha zararına çalışıyorum ben 🙈🙈

Aslında ben her hafta 1.5 kilo veriyorum. Vallaha bak. Cuma 200 gr eksi geliyorum pazartesi artı 1.5 o 1.5 'la 1 hafta uğraşıyorum 100 200 de kâr edersem ne ala vallaha zararına çalışıyorum ben 🙈🙈
O zaman bu hafta çok uğraşma artı gelirsen düşürmek için haftaya düzene girsin 1,5 1,5 görelim 😂

Back
X