- Emoji Skoru
- 197
- Puanlar
- 293
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #346.301
o gençliğe güvene güvene valla 4 sene yaşlandım ve şiştiimHosgeldin aramiza. Bende 83.7 ile başlamıştım bu yola buraya 82.7 ile geldim çok yavaş veriyorum ama olsun yinede damlaya damlaya göl oluyor. Sende kararlı olup kendine inandıktan sonra gerisi gelir. Daha çok gençsin kendine uygun programını ve spor düzenini oluşturduğun zaman istediğin sonuca kolaylıkla ulaşabilirsin![]()
Ay yok tarcınlı su kilo ya da ödeme iyi gelmiyo kan şekerini dengeliyo az bi tatlı istegini bastırıyor işte. Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Bugünden itibaren yediğine dikkat edersin sporunu yaparsın ohhh gitsin kilolar . Karantinadan sonra fit fit dolanırız ortalıkta. Grup içinde de ikiye bölündük spor yarışı yapıyoruz puan topluyoruz o da baya motive edici oluyor. Kaçamaklı bişeyler yersen kaptanımız puanından kesiyorYarın kilo bildirim günümüz kızların verdikleri kiloları gördügünde gaza gelirsin
![]()
Şimdi biraz anlamaya başlıyorum ama 1-2 güne her şeyi çözerim diye düşünüyoruum, o kadar güzel ki sanırım daha önce gelmediğime pişman olucamm